DILOS06 Kızlarr burnumu deldirmek istiyorum ama enfeksiyon falan kaparsa da bebege zararlı olursa diye deldiremedim. 23+6 yım. Sizce bi sorun olur mu ki deldirsem ?
elfmoom DILOS06 yaptırmayın hamilelikte öyle şeyler. oje sürmek bile zararlı, değil yabancı bir cisim takacaksınız. ki her türlü enfeksiyon olacak burnunuz
UmayGul DILOS06 benimde burnum kapandi nete baktim enfeksiyon bebege zarar verebilir dogumdan sonra deldiririz 😊
Alka DILOS06 Oje bile sürmüyorum canım. Krem bile sürmüyorum cildime korkuyorum. Saç boyasını zaten unuttum artık. 😂 Bence şuanlık boşver.
elfmoom DILOS06 ben burnumu kapandığı için 3 kez deldirdim.. hamile değildim. her seferinde burnum enfeksiyon kaptı ki o kadar güzel baktım ama burun hemen enfeksiyon kapıyor. hiç o riske girmeyin🙏🏻
gokcekocyigit07 Gebelikte istesenizde delmiyorlar, daha önce ki gebeliğimde gittim ve hamilelerde delemiyoruz dediler, şimdi yine kapandı artık doğum sonrası 😅
DILOS06 gokcekocyigit07 ben bugün bi deldiriyim dedim sonra da korktum daha önce de hic deldirmedim burnumu simdi enfeksiyon olursa falan diye aklıma geldi dogumdan sonraya kaldı artık :)
DILOS06 Alka bende valla sacımı boyayamadım ombre vardı sacmda yeniden yaptrcaktm doktor bisey olmaz dedi ama yine de bi şüphe hepsi dogumdan sonraya kaldı 😅 ama ruj falan sürüyorum onun bi zararı olur mu ki ? 🤔
gokcekocyigit07 DILOS06 enfeksiyon hiç olmadı bende ama tabi her bünye farklı normalde burnumda ve göbeğimde delik var fakat gebelikte her şey geride kalıyor 😅
Alka DILOS06 😂 ruj bende arada sürüyorum. Olabilir bazen yiyormuşum gibi hissediyorum o ruju. Çok nadir sürüyorum ama malum maskelerden bişe görünmüyor o yüzden makyajıda azalttım iyice. 😂