6107 Hanımlar suni sancı sırasında her sancı geldiğinde, çömelip ıkın diyen de var. Asla ıkınma sadece nefes al ver diyen de var. Bana da suni sancı yolu gözüktü. Ne yapmamız gerekiyor ki kolay ve hızlı bir doğum olsun 😂😂
Memetzeynep 6107 ebe zaten sizin açılmanıza göre hareketleri söyleyecek onu dinlemeniz daha doğru benim açılmam biraz fazla olunca bana kalk otur hareketlerini yap dedi ama açılmam 2 deyken sakın ıkınma dedı bebeğin kafası şişer dedi
bsra46 6107 suni sancı ile ilk bebeğimi doğurmuştum ve şöyle yaptım sancı geldikçe çömelip derin nefes alıp verdim. Asla ama asla ıkınma demişti ebe bana. Hatta plates topunun üstünde zıplatmadı bile. Sizide ebeniz yönlendirir
bilnazo68o 6107 sancın geldikçe ıkın dedi bana ama ıkınmak mümkün olmuyor taş gibi sert oluyor bebek itemiyorum acıyor gibi oluyor karnım. Eger ıkınamazsan bastırmak zorunda kalırız demişti korkmuştum bende. Arrık yatarak dayanamaz hale gelince yere inip çömelip sürekli ıkındım. Hemoroidim çoğaldı o yüzden. Ama çömeldikten sonra son raddeye gelmişim hemen doğdu oğlum bi bakalım dediklerinde. Yani hemoroid sorununuz yoksa eger ıkınabilrsiznz