Cigdemozcan Arkadaşlar ultrasonda bir çok sıkıntı çıktı bebeğimle alakalı ama amniyosentezimin şu ana kadar bakılan aşmasında sorun gözükmüyormuş temiz gözüküyormuş. Bu durumu yaşayan varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen😞
boncukbiranne Cigdemozcan Ne gibi sorunlar var özel değilse bizde de sorun var da bende amniyonsentez yaptırdım 19 haftalıkken şuan 23 haftayiz bir sorun yaşamadım çok şükür amniyonsentez iyi geldi ama bir test daha varmış agrey mi neydi o daha iyi sonuç veriyormuş
Cigdemozcan boncukbiranne Canım gelişim geriliği organlarında eksiklik beyninde sıvı varmış plesantam sıkıntılı felanmış her gittiğimde farklı şey söyleniyor aslında
boncukbiranne Cigdemozcan çok geçmiş olsun inşallah ileride düzelir bazı sorunlar benim bebeğime de midesi yok dediler bir hafta sonra gittiğimde midesi oluştu şuan safra kesesini göremediler belki onunda içi boş yada küçükse göremeyen oluyoruz diyorlar kaç haftaliksiniz bilmiyorum da bazı organları ileride oluşabiliyormus
Cigdemozcan boncukbiranne benim normalde 23+1 ama 19 dedi doktor bana bugün. Bence onlar bizi terk etmediği sürece onları terk etmeyelim. Ben farklı düşünüyordum ama artık böyle düşünüyorım. Bebeğim beni bırakmadıkça bende onu bırakmayacağım. Doktorlar yaşamaz diyolar doğsada öyleysede ben sebep olmak istemiyorum. Bir doktor bana anne karnı mucizlerle dolu ne olacağı belli olmaz dedi. Bende akışına bıraktım dediklerini duymama çalışıyorum. Kalbi atıyosa bence umut hep vardır🥰
boncukbiranne Cigdemozcan Yaa benimde 23+3 ama 19+2 olarak gözüküyor 3 4 tane doktora gittim dediğiniz gibi bana da aldırın dediler aldırmayı dsünmedik asla amniyonsentez dediler onu yaptırdım kesin sonuç çıkar dedikleri için imdada birşey çıkmadı heyette aldırmayı istiyor ama biz istemiyoruz kalbi atıyor ve mücadele veriyor nasıl kiyabiliriz ki
boncukbiranne Cigdemozcan dediğiniz gibi kalbi atiyorsa umut vardır biz vbebegimizin adını da Umut koyucaz Allah’ın izniyle doğarsa bizdede çok sorun var tek dedikleri yaşamaz bu
Cigdemozcan boncukbiranne yaaa ne güzel isim çok anlamlı♥️ İnşallah siz hangi hastaneye gidiyorsunuz banada öyle diyolar tek dedikleri ama eminimki bir tedavi yolu vardır ilaçtır vs felandır
boncukbiranne Cigdemozcan Edirneye gidiyorum yaşadığım şehirde iyi bir perinatolog bulamadım için ama Tekirdağ’da da gidiyorum yine perinatolojiye inşallah bir tedavisi vardır Rabbim büyük vardır bir bildigi