Pirayeada Bu yüzden ilk bebeği kaybetmiştim 7 aylık erken doğum olmuştu ve yine basladik. Antibiyotik verdi doktor usandım artık o günler yine aklıma geliyor
Brcadn Belirtileri neler acaba ? Biz söylemeden idrar tahlili yapmıyorlar mi yani illa belirti mi olmasi gerekiyor acaba ?
Nurayed Brcadn Ben her ay düzenli kan verip herseyime baktırıyorum. Orda çıktı. Hiç belirtim yoktu bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı şaşırdım ilerlemeden antibiyotik tedavisine başladım. ilerlemesi büyük sıkıntılara yol açabiliyormus maalesef ki.
Sevgi_kuscu123456 Benimde bu gün yoğun olarak çıktı enfeksiyon antibiyotîk ve toz verdiler banada Allahım bebeklerimizi bizleri korusun🤲
Pirayeada Maideee1 +3 en yüksek doktor binlik antibiyotik verdi..birde belortilerde söylemeyi unuttum Vajina da batma oluyordu iğne gibi
Pirayeada Mehahesug doktora sordunuz mu ben bilinçsiz bişey kullanmıyorum kızılcık suyu içiyordum o bile erken doğum yapmış olabilir..ama kızılcık geçiriyordu enfeksiyonu hamilelikte böyle şeyler zararlı dikkat edin.
Mehahesug Pirayeada Ben bilinçsiz hic biseu kullanmam cnm ilaçlardan bin kat etkili yontem ama senin durumun başka ben sana sebep olmak istemem