Kader0498 Gecikmemin 10. Gününden selamlar arkadaşlar ilk günlerde 2 adet test yaptım bi kac gun oncede farklı 2 marka test yaptim sonuç ise negatif
cennet_aka27 Kader0498 Benimde 10 gün gecikti 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı kan verdim 9.35 çıktı şu an 8 haftalık hamileyim 🤭
Kader0498 YrtswnArkn acikcasi korkuyorum pozitif cikarsa diye bi kizim var 2. Gebeliğine henüz hazır değilim
BaharBA cgnduru cennet_aka27 kerhba bbnde 1 haftam qecti tsstbyaptim.hemen 2 cizqi cikti ultrsnda cikmadi kandada 8.09 cikti doktr var yok dedi acaba kimyaslmi diyorum sizin idrar teste ciktimi
cennet_aka27 Kader0498 O korku benimde var avaba yetebilir miyim, kızıma haksızlık mı yaptım diye ama iyi olacak inanıyorum 🥰 kızım Ekim’de 2 yaşına girecek
YrtswnArkn Kader0498 hakkınızda hayırlısı olsun tahlil yaptirmamaniz sonuç ile karşılaşmanızi geciktirici sadece 😊
Kader0498 cennet_aka27 masAllah size olumlu düşünüyorsunuz herseyi ama ben cok korkuyorum hem dogumdan hem bakımından
Kader0498 cennet_aka27 kaçışımız yok hic biseyden geri cekilme yontemi deniyoruz bizde bu yuzden suphem var spiral taktirmayi dusunuyodum umarm bi süpriz cikmaz
Kader0498 cennet_aka27 oyle de bedenen ben hazir hissetmiyorum kendimi psikolojik açıdan falan bu yüzden korkuyorum iste 😞