Bende yaptırdım hiçbir problem yaşamadım hem 50 mg hemde 100 yaptırdım.100 lükte sadece bi yorgunluk hissi yaşadım oda muhtemelen şekerim yükseldiği için.Çünkü tahlilerimin sonucunda gebelik diyabetim var malesef ve diyeteyim ve şu an şekerim kontrol altında.Şimdi şeker yüklemesi yapmayın baygınlık geçiriyorsunuz bilmem ne diyenlere soruyorum test yaprken baygınlık geçirenler kötü hiseddenler testi yptırmadan şekerli abur cubur yiyince fenalaşmayacakmı.Ozamaanda dieceki hamileyim fenalaşmam normal.Ama bilmicek şeker hem kendine hem bebeğine zarar veriyo.İnsanları boşverin etrafımızdaki herkez profesor zaten.Siz sadece doktorunuzu dinleyin.Çünkü Allah korusun kötü bişey olduğunda size o akıl verenler 2 vah vah deyip unutucak.Sizde nie boyle oldu die sebebini doktorunuza soracaksınız.yinede siz bilirsiniz tabi.Bu sadece benim fikrim ama iyiki yaptırmışım onlemimi aldım gerisini Allaha bıraktım.Ayrıca doktorunuza guvenmıyorsanız boşuna gidipte para vermeyin.Etrafınızdaki akıl verenler bir kova sıcak su ile doğumunuza yrdımcı olur.Nede olsa en iyi bilen onlar.Yanlış anlamayın lütven.Ben bilmediği konuda bile fikri olanlardan çok sıkıldım.