Ftmmmm Merhaba 35+1 haftalığım çalışır raporu aldım seminer dönemi okula gideceğim acaba 32-36 arası o haftaları doğum sonrasına aktarabilir miyim ?
Trakyali3922 Okullar açılacağı için o tarihlerde aktif çalışır gözükürsünüz ve aktarırsınız hocam evet.
Ftmmmm Trakyali3922 yani 4 günlük seminer sebebiyle 5 hafta aktarılabilir diyorsunuz araştırdıö böyle bir bilgi bulamadım yine de şansımı denemek istedim inşaallah olur teşekkür ederim
Trakyali3922 Ftmmmm 32-36 haftalar arası çalışırsanız aktarırsınız ama çalışmazsanız aktaramazsınız hocam.
SeliHarun Ben de 32.haftamda yani bu hafta icin calisabilir aldim. Haftaya seminere gitmeyecegim ve calisamaz alacagim. Benim de 1 haftayi dogum sonrasina aktarabilecegimi soylediler boylelikle bilemiyorum ne kadar dogru
Ftmmmm SeliHarun okulumda bir hoca 5 hafta aktarıldı sonrasına dedi onun için şansımı deneyeyim dedim ama sadece 1 hafta içinde gerek yokmuş o zaman ya
BirMuallime Ftmmmm Şöyle yani hocam siz çalışır aldıktan sonra diyelim 35 haftalıksınız ve 37 ye kadar çalışacaksınız o aradaki günleri aktarırsınız Sadece o dan öncesi aktarılmaz
Ylz_ Merhaba öğretmenler doğum izninde maaş alıyor mu? Doğum parası ne kadar ve nasıl ödeniyor bilginiz var mı?