Ogretmenim7 Annelerim nst muayene ücretinin içerisindemi yoksa ayrı bi ücret alınıyor mu ?yardımcı olurmusunuz
GulcanDongel eylusko pek de ufak olmuyo😂 Benim gittiğim hastane de 75tlymiş.Ben girmedim henüz ama öyle duydum.
eylusko Ogretmenim7 ben hastane personeli olduğum için para vermiyorum bilmiyorum ki ama az bisey 20 30 felan olması lazım
lentil Ogretmenim7 benim gittiğim özelde almıyorlar. 2 haftadr giriyorm hatta muayene günüm bile değil sadece geçen hafta kasılma oldu sancı var mı diye şüphelendikleri için 2 haftadr giriyorm
Prenses_annesi1 Özel hastanede alıyorlar diye biliyorum ama çok pahalı olmuyor genelde benim gittiğim hastenede 20 tl
Zeyyyn Ogretmenim7 her hastanede farklı ben 25 lira verdim bazısı muayene içinde alıyor yada daha fazla
Nilya88 Ogretmenim7 benim muayene ucretim 100 TL her hafta gidiyorum bı hafta ücret alınıyor bı hafta kontrol die ucretsiz oluyo nst de 5 TL onu nie alıyorlar bilmiyorum 😄
Melek3 Ogretmenim7 ben halen girmedm ama 3 sene önce 30 TL gibi bir ücreti vardı şimdi kaç olmuştur Allah bilir