Derya63 38 haftalık hamileyim bebeğim 2.730 Gr 49 cm sizce zayıf mi doğum olana kadar neler yemeliyim
kadifemsii Derya63 ölçümler genelde doğru sonuç vermiyor son zamanlarda çok daha hızlı kilo alıyor bebekler . Ben çok fazla karpuz ve dondurma yerdim 40+3 te doğum yaptım iri bir bebekti . Meyve muz kaşar süt ve süt ürünleri iyi kilo aldırıyor
kadifemsii Kbra_em 40 geçen her bebek iri olmuyor ki ben 40 haftalık 3 kilo doğuran çok kişi biliyorum
1Anne2Bebek1Kopek kadifemsii 2500 uzarinde problem yok benmde 37 de 2700 biraz minik bi kızım olcak yarn 38 olcam. Oglum 37 de 3 kiloydu 38+3 de dogum. Yaptım 3300 Du. Zayıf değil yani minikler biraz zaten 300 gr eksi artı oluo yani daha kilolu da doğabilir merak etme
kadifemsii Kbra_em bilemiyorum ama diğer bayana da dediğim gibi daha çok genlerle alakalı bence . Sağlıkla doğsunlarda
Busraelif03 Derya63 banada aynısını söyledi minyon tipli diye muz karpuz kaşar deli gibi yiyorum bir hafta hiç kilo almamış
kadifemsii 1Anne2Bebek1Kopek yok kuzum benim kızım iri bir bebekti. 40 haftayı doldurduğu için iri olduğu söylendi ona yanıt verdim. Bunun hiç önemi yok doktorum bi ara şey demişti zamanında doğan 2.5 kilo bebeği erken doğan 3 kilo bebeğe tercih ederiz demişti asıl önemli olan sağlık kilo zaten çabuk alıyorlar
Mrasel Kesin kadifemsii kesinliklee genle alakalı zayıf dogacağı varsa ne yerseniz yiyin o alacağını alıyor ben detaylıya girdiğimde doktorda genetik oldugunu söyledi kilonun
Derya63 Busraelif03 inşallah yanlistir canım bnde aynıyım yiyorum ama kendime yiyorum bebiş az alio kiloyu 😔