Erturk Kızlar 27 haftalık hamileyim kasıklarım ve bacaklarim ağrıyor normal mi yoksa acile gitmeli miyim
AnnesiyimM53 Erturk kuzum ben dün acillik oldum kasığımda aşırı ağrı belimde aşırı ağrı bence git bi görün serum taktırdım rahatladım haftam seninle aynı nts bile çekildim doğum sancısı mı diye ama bişe çıkmadı yalancı sancı da olabiliyormuş☺️
Erturk AnnesiyimM53 dün gitmiştim kontrole herşey normal dedi doktor kasık ağrım biraz geçti gibi sağ bacağım ve kalçam ağrıyor. Bebeğinin hareketlerini de hissediyorum
AnnesiyimM53 Erturk olabiliyor da bu dönemde ben serum taktırmama rağmen hala belim ve kasığım ağırıyo gece açık yatıyorsan üşütmüş de olabilirsin
Erturk AnnesiyimM53 şu an sadece sağ bacağım ağrıyor yarim saat yürüyüp geldik smdi ayağımın altına yastık koydum inşallah geçer. Üstüne yattığım için mi ağrıyor acaba
AnnesiyimM53 Erturk inşallah canım bnm kaç kilosun kilodanda olur bnm belim ağırıyo mesela diyolar bebek ve kilo baskı ediyor sana
AnnesiyimM53 Erturk ben 92 ☺️😂🤣 üzerine yatmaktanda olur kuzum canını sıkma bişe olmaz Allahın izniyle ☺️