25cilekli Fazlasıyla kararsız kaldım. Bebek arabası , puset , ve (mobilya olmayan )beşik önerisi alabilir miyim? İnstagram yada trendyol üzerinden sipariş ettiğiniz ve sağlam olduğuna inandığınız ürünler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Dilekcnkn 25cilekli Bebek arabası olarak E bebeğin baby plus canyon travel sisteminden aldım , beşik olarak ise amedan sepet beşik ve büyüyen beşik alacağım, sepet beşiği ya e bebekten ya da bebekonfor sayfasından .
Nazliii35 25cilekli travel sistem önermiyorum ilk kızımda e bebek canyon almıştım sadece hastaneden çıkarken kullanıldı sonra yazlık kolay kapanan ve hafif bi araba aldım diğer araba yep yeni duruyor ikinci çocuğa hamileyim onada kullanmayı düşünmüyorum
Gunesim1 Kraft onyx travel sistem ama kabin tip gibi. Uzun vade kullanıma uygun. Armor pusetle birlikte aldım. Oto koltuğu da oluyor. Beşik olarak da salalanan park beşik ler var anne yanı da olabilen. Mesela yoyko 8in1. Ben kraft calipso diamond aldım yoyko pahalıydı. Şimdi yoyko aldığım fiyata indi daha kullanışlı duruyor tavsiye ederim