MerveDmn Cuma günü kontrole diye gittim ve doğumun başladığını 3 cm açıklık olduğunu nst de sancılarım çıktığını söyledi doktorum ama ben hiç bişey hissetmiyordum beni direk dogumhaneye aldılar ve yaklaşık 5 6 saat kadar sancı çektim sancı çekerken kayınvalidem yanımdaydı ve devamlı beni okuyup belime ve karnıma masaj yaptı ve beni baya rahatlattı ebeler hemşireler hepsi çok ilgiliydi squat hareketini devamlı yaptım yatarak çekmedim sancıyı açılmanın hızlı ilerlediğini söylediler ve çatala çıktım yaklaşık 10 dakikayı bulmadan doğumum gerçekleşti sonrasında mis kokulu kızım göğsümün uzerindeydi açılma için bol bol hurma yedim ahududu yaprağının çayını içtim ve meryem ana otunu kullandım hepsinin çok faydası olduğuna inanıyorum herkese kolay doğumlar 😊😊
Sisi MerveDmnAllah bagislasi canim mutlulukla buyut insallah 🤗 ahududu gapragi cayini ne zaman ve ne siklikla icmeye basladin acaba
Rmyskrkus Ben doğumdan iki gün önce denizde yüzüyordum 8 km yürüyordum yinede olmadimi olmuyor canım sana nasip olmuş maşallah 😍
UurSevdaYlmaz MerveDmn bende 37+5teyim su anda hurma yemeye baslasam mi acaba gec mi kaldim yoksa erken mi bilemiyorum😒 hayirli saglikli uzun ömürler nasip olsun bebeğine canm gözün aydin👶💕
Liladrian MerveDmn Allah yavrunuzu size bağışlasın, ne güzel bir doğum olmuş, bize de nasip olur inşallah. Meryem ana otunu nasıl kullandınız acaba?
MerveDmn Liladrian Allah razı olsun darısı başınıza 😊 Otu annem suya koydu dualarını okuduk doğum hanede olduğum için suyunu içemedim ben doğumdan çıkar çıkmaz da sudan çıkarttık güneşe koyduk kuruması için ve tekrar kullanılabiliyor 😊
Tugbanne MerveDmn meryem ana otunu nerden buldunuz ben yaşadığım şehirde bulamadım internetten mi getirttiniz acaba
biiiidamla MerveDmn şimdiye kadar okuduğum en pozitif Doğum hikayesi 🙏🙏 analı babalı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah yavrunuz
BurcinC Benimde sancılarım çıkıyor hissetmiyorum inşallah sizinki gibi kolay bi doğumum olur 🙏🙏🙏 Allah analı babalı büyütsün inşallah 💕💕💕
Minikannecik MerveDmn Ne güzel çok şükür😍Bisiy sormak isttiyorum hurma yemeye nezaman basladin son haftalardami oncesinde cok yenilmemesi gerek diye bisiy okumustumda...?
MerveDmn Minikannecik Canım ilk aylar pek yemedim 6. aydan itibaren günde bi iki tane falan yedim 36 37 haftada ise günde 9 11 tane falan yedim tek sayıda yemeye dikkat ettim sünnet çünkü
SevDin MerveDmn maşallah canım sana rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin böyle güzel doğum hikayeleri nasıl moral oluyor anlatamam darısı başıma inşallah benimde son 4 günüm 40 hafta olmasına ama hiç sancı belirti Yok inşallah senin gibi olur
MerveDmn SevDin Amin inşaallah teşekkür ediyorum bende moral olabilmek için yazdım çünkü doğuma hazırlık olarak psikoloji çok önemli bunu anladım inşaallah hayırlısıyla alırsın kucağına 😊