Melikeali Kızlar aranızda hamilelik döneminde urocare toz ilaçi kullanan oldu mu 1 taneymiş pakette suya katılıp içiliyormuş
Su123 Melikeali onu ihmal etmeyin sakın için ben içmedim enfeksiyon bebeğime geçmişti bir 10 gün küvezde kaldı bi zararı yok ilacın gece yatmadan için sabah idrarla enfeksiyonu atıyorsunuz
Beliz100 Melikeali ben de içtim o zaman geçti tekrarldı yine içtim yine geçti yine tekrarladı ama tabi herkeste aynı olmaz ben içmemiştim doktorum ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu risklidir dedi için bence
Burcunuz Melikeali İlk gebelikde defalarca içtim Sknti olmadj hep tekrarladı bundada 3 defa ictm şuan iyiym bol.su için idrar yolu enfeksiyonu için
Eda-5807 Melikeali banada Uroday verdı doktor benımde 2 ci kullanısım olucak bendede çıktı enfeksıyon hatta enfeksıyon yüzünden kasık ve bel ağrısı cektım
momiesbabies Melikeali evet içtim çok hafif bir ilaç , uyurken içip tuvalete çıkmazsanız daha etkili. hatta enfeksiyonumu tam geçirmedi daha sonra antibiyotik kullandım korkulacak bir ilaç değil