Btlklkn Bu hafta izne ayrıldım, ama artık hareket etmek o kadar zorlaştı ki… Oturduğum yerden kalkamıyorum, sırt ağrısı, bel ağrısı, ayak tabanlar ağrısı. Benim gibi olan var mı kızlar. Çok çöküntüde hissediyorum kendimi 😔
BRUTAL-BETTY Btlklkn 36+2 yım oturduğum yerde kalıyorum bel ağrısından zaten hiç uyuyamıyorum kasıklarıma ağrı girince ağlamaktan kendimi alamıyorum 🙈1 Eylül de sezeryan olacam Allah izin verirse 🙏
Miniklerin_annesi Btlklkn 37+3teyiz ben de ekstradan gece kaşınmaktan uyuyamama sorunu da var. Artık minişlerle kavuşma vakti oldukça yaklaştı, iyice büyüdüler ben de bazen kendimi çok berbat hissediyorum ama bugünleri özleyeceğimi düşünerek, bebeğimle konuşarak kendime moral veriyorum
Btlklkn BRUTAL-BETTY Ayyy hadi inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 Ben normal bekliyorum birde bakalım zaman nasıl geçecek
Btlklkn Acaba ne zaman doğum yaparız ki, günler büyüdü gözümde. Erkek bebek 40. Haftayı doldurur diyorlar
Prlkelif Btlklkn günümüz aynı geceleri bel ve kaşık ağrısı var. ayak taban ağrılarım çok fazla şükür ayaklarımda şişme yok ama ayakta durmaya gücüm kalmıyor tabanlarımın ağrısından. Biran önce doğurmak istiyorum ama o zamanda uyku haram olacak şimdide günde 2 3 saat ancak uyuyorum
Esan Btlklkn biz de 37+2 yiz 😇 ben de aairi enerjigim cok fazla hareketliyim sonra ayaklarim sizliyo resmen 🤦♀️ yoruldugumu anlamiyorum. Cok kilo almadim karnimda buyumedi ondan sanirim. Bir tek gece artik daha az uyumaya basladim bide saga sola donmek asiri zor geliyo artik 🤦♀️😅 bu haftalar da alt kisimlarda baski ve regl sancisi hisseden oluyo mu? Son 2 haftadir ara ara hissediyorum
Esan Btlklkn ben merak ediyorum acaba daha erken gelmek ihtimali var mi 🤔 doktorum hic erken dogum riski yok diyo 39 dan once gelmezmis gibi konusuyo. Doktoru oyle diyip daha once gelen oldumu acaba