beysenyil Ne illet bişeymiş arkadaşlar 39 günlük anneyim, bi ateşleniyorum bi üşüyorum. Göğüsüm desen ağrısı deli ediyor.. doktora gittim ilaç falan verdi pompa ile sağmam gerektiğini dedi ama en kısa zamanda nasıl geçer acaba ?
ExpatMom beysenyil Sık sık emzireceksiniz, emzirmediginizde sagacaksiniz, ilik su altina girip masaj yapacaksiniz, doktorun verdigi ilaclari kullanacaksiniz.
Feyza-nur beysenyil dayanabildiğin sıcaklıkta havluyla sıcak kompleks yap sonra göğsünü masajla yumuşatmaya calıs ve sonra pompayla sağ sağarkende masaj yapmaya devam et çok işe yarıyor
Ftma05- beysenyil çok setleşirse emzirmeyin aman diyim zehirleyebiliyormuş bebeği arkadaşım olmuştu . Olmamak için gördüğün ne varsa kokusunu aldığın canın cekmese bile burnuna kokusu gelen gözüne ilişen ne varsa ye bir lokmada olsa ye
Adilekorkmaz beysenyil bol bol emzirmen gerek, sicak kompres ve masaj baska yolu yok bide goguslerini hastanede bosaltmadilarmi ?
ikikuzuannesi_18-21_ beysenyil bol bol emzirip göğüslerini boşaltman gerek elinle falan sağ boşalt sertleşmesin. Hastanelerde pompalar var onlarla sağım yapabilirsin. Göğsün boşlamazsa geçmez canım.
Sudeekalay beysenyil Acilen farklı bir ile seyahat etmem gerekiyordu 24 saatliğine kızımı anneme bıraktım maalesef o gün ne kadar sagdiysam da sonuç MASTİT(kızım ay olarak büyüktü sizin yavrunuzdan ) tek tavsiyemmm ve en etkili geçirme yöntemim mastit olduğumda banyoya girip geniş dişli tarak ile yukardan aşağı göğsümü tarayıp eş zamanlı olarak da dayanabileceğim kadar sıcak su tutuyordum peşinden biraz sagip (bana göre bozuk olan sütü atıp ) sonra hemen kızımı emziriyordum 3 günde geçmişti ..
yarencaliskan beysenyil inanırmısınız bilemem ama aynı şey basıma geldi bir türlü geçmedi ağrıdan emzirmekten bile soğumuştum, canınız birşey çekip yemedinizmi acaba ? Benim canım aşure çekmişti daha doğrusu içimden geçirmiştim onu yedikten sonra ne ağrı kaldı ne acı
beysenyil yarencaliskan herkes öyle dedi canın bişey çekip yememişsin dedi ama hiç farkında değilim ne canım istedi diye 😂 annem normal fotoğraf da bi yiyecek görsen bile nefsin ister sen bilemezsin ondan olmuştır falan dedi
Hzlkaya beysenyil sürekli emzir diğer göğsün olmasın diye sağ göğüsünü ancak bebek açabilir benimde olmuştu sağmakla açılmadı sürekli emmesini sağladım bide titreşimli masaj aleti varsa onu tut baya iyi geliyo oda
yarencaliskan beysenyil kesinlikle ben aşure normalde hiç sevmem şimdi aşure reklamları aşure videolarını görünce içimden geçmiş demekki baya düşüne düşüne buldum umarım seninde hemen geçer çok çok kötü cidden