BernaKD Kızlar 1 aydır burun tıkanıklığı yaşıyorum sizdede olmuşmuydu ne yapmam lazım bir çözümü varmı acaba geçmesi için 😖
Kvsraykt BernaKD gece yatmadan nane yağı sürüyorum sabah kalkınca da sprey şişesine tuzlu su yaptım onu sıkıyorum anca bu şekilde çözüm buldum çok şükür sonuna geldim artık doğumdan sonra geçerde kurtulurum inşallah
Ozer BernaKD BernaKD aynı sıkıntı bende de var buhar makinesi kullandım yatak odamda çok iyi geldi birde sıcak suyla burnuma masaj ve yattığınız yastık mutlaka yüksek olsun o an tıkalı olsana iki üç dk sonra açılıyor mutlaka deneyin
Btlklkn Haftadayım artık burundan nefes diye bişey kalmadı. Bende burda bekleyim bir çözüm gelir belki🙏🏻
annesi_ Al bendende o kadar bende 24 haftalığım hamilelliğimin başından beridir burun tıkanıklığı var geçer diye bişi yapmıyorum doktoruma artık söylemeyi düşünüyorum yetti canıma geceleri nefes alamıyorum bi önerisi olan yazsın lütfen
BernaKD minnakanneeee annesi_ Ben otrivine duydum aldım ama hamileler kullanamaz yazıyor o yüzden korkuyorum
BernaKD minnakanneeee minnakanneeee Jollyrose Jollyrose burun bandı bir işe yaramadı bende maalesef🙏🏻
Jollyrose Geceleri yatmadan önce breathe right burun bandı takıyorum kanalları açıyor rahat nefes alabiliyorum.
Kizanesi BernaKD 25. Haftada başladı doğumuma kadar sürdü canım hele ki son zamanlarda daha sıkıntılı
annesi_ BernaKD Kullanma canım öyle yazıyosa nolur nolmaz bende bişi kullanmıyorum geçer diye bekliyorum ama en iyisi doktorumuza sormak daha iyi bence
Dmlkdr BernaKD o damlayı kullanamıyoruz malesef ben bugün sağlık ocağına gittim illadin diye bi damla verdi açıldı hemen
Sevgi_kuscu123456 BernaKD bende 10 +4 gebeyim burnum tıkandı ve doktor sorduk okyonus suyu kullandım sizdde doktorunuza danışın
anneyimmm_ Dmlkdr iliadin normalde bile sakıncalıdır en çok yedi gün ardarda kullanılır dikkatli olun şiddetli alerjilerim var dr sadece deniz suyu kullan dedi
ozlemhnblkl Benim hem burnun tıkalı hem de koku alamıyorum. Doktora gittiğimde ise serum fizyolojik önerdi ama ne yaptıysam hala aynı . En kötüsü de koku alamamak
ftmnrdmrl ozlemhnblkl aynı dert 2 haftadır bende var. Ve beni en üzen şey 4 gün sonra doğumum var bebeğimin kokusunu alamaktan korkuyorum 😥