Hiranurr00 Slm kizlar ben 13+4 haftalik hamileyim bugun sabahtan beridir sirtimda yanma hafif ve iki gogus arasi sikisma oluyo acaba koronami oldum diye cok korkuyom korona olsa bebege bi zarari olurmu
Nazlican1994 Hiranurr00 inşallah değilsinizdir ama Allah göstermesin kötü sonuçlar doğurabiliyor hemen test yaptırıp doktorunuza danışın 😔
kadifemsii Hiranurr00 hamileyken covid atlatan o kadar çok kişi var ki bebekleride sapasağlam. Önce gidin bir test verin sonra pozitifse inşallah değildir ona göre tedbirinizi alın
Bebek4545 Hiranurr00 Öyle bile olsa korkma bebeğe Bir zararı yok burda bir çok gebe korona oldu merak etme
Mavi34 Hiranurr00 ilk 12 haftada bebeğe etki etme riski yükselmiş. Sonraki dönemde anne solunum sıkıntısı nefes darlığı yaşarsa bebeğe etki ediyormuş anne hafif atlatırsa bebek eykilenmiyormus
Hiranurr00 Nazlican1994 ama olsam bile gitigim kadin dogumcu telefonla bilgi vermiyo ozamn nasil ulascam
Hiranurr00 kadifemsii evet dedigin gibi atlatan cok kisi var ama benimki kucuk daha oyuzden korkuyorum
Nazlican1994 Hiranurr00 test yaptırın o halde hemen inşallah negatif çıkar test sonucuna göre doktorunuza bilgi verirsiniz 🙏🏻
kadifemsii Hiranurr00 bi tanıdığım 6 haftalık gebeylen atlattı . Korkmayın korku stres daha kötü bence
Minigim24 Hiranurr00 kuzum korkma benim dhaa 6 haftalıktı öğrendiğimde şidmi 8 haftalık olduk 7 haftalıkken ilk defa kalp atışı için acile gittim leke görüyordum bir sıkıntı yok denildi insallah hala öylwdir karantina bitince ilk işim doktora kontrole gitmek olacak
Bebek4545 Korkma aslında büyük olduğunda erken doğum riski olduğunu söylemişti benim Dr merak etme hiçbir şey olmayacak
Minigim24 Hiranurr00 evet canım 14. Günüm delta varyantı olduğu için karantina 20 gün 2 gün önce test verdik tekrar pozitif cıktık, hiçbir ilaç kullanmadım sadec eçok kötü olunca parol içtim ben biraz ağır geçirdim maalesef
Hiranurr00 Minigim24 rabbin bebeginizi korusun insallahh valla bende yarin bakarim devam ederse gider bi test veririm