FDK2835 Merhabalar, 2 hafta sonra ikili taramam olacak. Ankarada hangi hastanede yaptırdınız? Devlet ya da özel. Özelde olanlar ne kadara yaptırdı acaba?
Yonca0218 FDK2835 özel için durumunuz varsa bu testler başlamadan doğum paketi alın derim . Hamile kaldıktan sonra yapılan sigortalardan birini yaptırdım ben Demir hayat iki can sigorta Liv 7400 e detaylı hariç. 1600 ü de eşimin maaşına ay ay geri yatıyor. 5800 e doğum paketi almış oldum . Liv gibi bir hastaneden öneririm. Öbür türlü her test baya pahalıya geliyor.
Sedaaaa2 FDK2835 özel akrapol hastanesine gidiyorum ben daha bugun gittim tarama için sıpa dönmedi 120 tl muayene ücreti var 120 de kan verıyorsnz hepsı bu eger sizinde cocuk donmeZse 10 gun boyunca ucretsiz muayene hakkınız var
FDK2835 Yonca0218 bizde düşündük ama sigortadan sıkıntı yaşayan çok olmuş o yüzden tereddüt ediyoruz. O kadar parayı bir yandan vermek istemiyorum. Pandemi her şeyi alt üst etti. Ne yapacağımızı şaşırdık.
Yonca0218 FDK2835 ben sona yaklaştım bir problem yaşamadım öneririm. Ama her türlü paket daha mantıklı sigortalı ya da değil ikili test öncesi alın derim
FDK2835 Sedaaaa2 teşekkür ederim. Ben medicalparka gidiyorum. Biraz pahalı o yüzden ikili taramaya dışarıda yaptırmak istedim.
Nurcanatila6 FDK2835 8.000 verdim ben ayrıntılı ultrason dahil değil ama onu da ordaki hastane de çok pahalıydı paket alana bile 750ye iniyordu başka yere 500e yaptırdım