miniksevdamm Kızlar 34 haftalığım sancım falan yok ama karnımda o kadar sertleşiyor ki canımı acıtıyor bu kasılmamı oluyor bilmiyorum ilk gebeliğim cuma günü randevum var acaba normal mi ya
miniksevdamm busra1997alpaslan2021 canım ya 😂 ya tekme gibi değil benimki sertleşiyor böyle taş gibi kalıyor
miniksevdamm Busra_kr ay öyledir inşallah ya yalancı olsun gerçeğine çok erken daha 🙈 teşekkür ediyorum 🌸
MomHero2 miniksevdamm 31. Haftadayım aynı sizin gibiyim çok canım acıyor batıyor ikinci bebeğim ilkinde bu kadar canımın acıdığını hatırlamıyorum
yamacinannesii Kızlar ya bende 29.haftadayım vajinamda batma ve karımda sertlik oluyo 10 saniye falan sürüyo sertlik sonra kesiliyo neden olabilir sizce
Zeynepdogan miniksevdamm benimde kizim oyle ya 36 haftaligim surekli sag tarafimda elimi ayagimi ne bilmiyorum ama oyle bi surtuyoki canim cok aciyo
miniksevdamm Zeynepdogan gelmek mi istiyorlar ordan çıkmak mı istiyorlar anlamıyorum ki canım biraz daha sabrederlerse yeter annelerine de kıyıyor minnoşlar ne yapalım ☺️
Emine_clk01 miniksevdamm benimde aynı.durum ilk gebeliğim 34 haftalığım sancı yok karnım sert hareketleri bile çok acitmaya başladı
Zeynepdogan miniksevdamm napalim artik mecbur katlanicaz tatli acilar diyelim bunlara 😍🥰ama gercekten artik bazen ciksada rahatlasam diyorum ya 🤭🤭
Ada_omertoprak2116 miniksevdamm Ay bende 34+3 haftalık olduk 31. haftada başladı benim paşam da hele bu aralar daha çok öyle oluyo sertleşiyor karnım çok fena ağrıyor kaburgama falan da vuruyo bazen çok acıyor
miniksevdamm Ada_omertoprak2116 aynen evet ya bu minnaklar bence bize kavuşmak için ordan çıkmak istiyorlar sanki ama biraz daha dayanırlar inşallah ya 🌸