guzellanne Tugbabhc hangi doktora gidiyorsunuz 😊 tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı elif hanıma randevu almıştım ben
Tugbabhc gunesveguney medipol mega hastanesinin orda oturuyorum ben ama esenler medipole gidiyorum ;)
gunesveguney Tugbabhc yaaa 😂 bende Sancaktepe de oturuyorum trafiksiz 1 saat 15 dk orası bile canım çıktı gelene kadar 😅😅😅 keşke bende orda oturuyo olsaymışım valla 😂
kadifemsii Ozlmoztrk Erdem’e bi defa gittim ağlayarak çıktım 🙄 ben medicine Fatma Türkan ayana gidiyorum ilk gebeliğimde de ona gitmiştim çok memnunum giden herkes çok memnun bende düşünmeden bi gidin
Tugbabhc guzellanne hayatımda gördüğüm en iyi doktorlardan birisi diyebilirim çok doktor gezdim denedim ettim esenler medipole gidiyorsaniz eminr Zeynep yilmaz a gitmenizi tavsiye ederim muayane ücreti normale göre fazla ama normal 125 se 200 muayane ücreti
guzellanne Pelinssoglu bende çam sakuraya gittim bu zamana kadar ama Esenler medipole gitmeye başladım iki haftadır 😊
guzellanne Tugbabhc emine hanımın muayene ücreti ne kadar acaba 😊 bende burada elif hanıma giden vardı onun tavsiyesi üzerine ona gidecem burcu hanımın randevuları çok dolu 32 haftalık olduğum için pek vaktim yok benim
1irem Tugbabhc emine zeynep ikinci doktorumdu ilgisiz ve istediğim zaman ulaşamadığım icin onu bıraktım acıbadem atakentte bi doktor buldum çok şükür onunla devam edıyorum 🙏
Tugbabhc guzellanne Burcu hanım da çok iyi emine zeynep harika desem yeridir yani :) burcu hanimin normal doğumu 3 bin emine zeynepin 2.800 normal doktora denk gelirsen 2.100 doğum ücretleri bilgi verim dedim
Tugbabhc guzellanne 36 haftaliğim nts ye daha girmedim ama ücretli bildiğim kadariyla :) bu aralar gidicem o zaman giricem nstye
guzellanne Tugbabhc ay ben biraz gerideyim ben 32+1 oldum bende bugün 😊 devlete gidince gitmiştim ben Esenler de daha geç giriliyor demek ki bende haftaya 1 nde gidecem inşallah 🤭
Betul000 kadifemsii bende fatma hanıma ilk defa muayene oldum inşallah memnun kalıp devam etmek istiyorum
Tugbabhc guzellanne aynen 36 37 den sonra nst ye bağlıyorlar ilk gebeligimdede ayni olmuştu:) medipole devam etmeyi düşünüyorsaniz eğer eminezeynepi denemenizi tavsiye ederim memnun kalırsınız bana dua edersiniz :) ama işte tek sorun nöbetleşe sistem