Esos93 1nazlitrn_ hangi dr a gidiyorsunuz bende sertac sade dr um önümüzdeki hafta gidicem dogum gününü belirlicez sizin ilk dogummu normalmi sezeryan m8 benimki sezeryan
Elifikiz halaycibasi Dr. Yıldıza gidiyorum. İnanın bilmiyorum benım sağlık sigaortam oldugu için ücret vermiyoruz.
Mavii02 Seda_nrr eveet yavuz beye tavsiye üzerine gidiyorum çokta memnun kaldım işini çok iyi biliyo ve yapıyo. Yaa sağlıklaaa gelsinlerrr inşallaahh 😍😍
Fnen Shnern ben pendiktekine gittim ilk haftalarda 3200 demişlerdi ve bana odaları hijyenik gelmedi açıkcası öyle bir hastane için normalde doğuma o kadar vermek mantıksız
Fnen 1994senay bende medipol pendik ilknur hocaya gidiyorum şimdilik yeniyim ama doktorumdan memnunum
Alinim2008 iremgoksel canım Umut beyim 😍 ilk doğumumu o yaptırmıştı şimdi kısmetse ikincisi içinde ona gidiyorum ben de ☺️
iremgoksel Alinim2008 çok tatlı kendisi☺️ benim de ilk doğumum olucak 38.haftamız bitiyor heyecanımız dorukta 🙏🏻☺️ Sağlıkla kavuşun miniğe inşallah🙏🏻
Sena1299 @Ozlemclr Zarifa Karimova Azerbaycanlı bir doktor, çok ilgili çok memnun kaldım , çakmak Erdem hastanesinde bu arada .
Zehradeniz34 esmerrmm canım benim sadece gerekli malzemeleri aldim çantam büyük ama o kadar da küçük değil 😆
Evlat34 Pelinssoglu sancaktepe ilhan varank eğitim hastanesine gidiyorum ikinci gebeliğim hastaneden mennumum 😍
Eminkoo Esra1453- Hatice hanımdı oda iyide çok konuşkan deilmsonra Cem beye geçtim çok memnunum çoğu arkadaşım hep cemdeydi çünkü😊Sen hangisine gidiyosun