Seda_nrr Mavii02 Yaaa beylikdüzünden Yavuz bey için geliyorsunuz öyleyse yoksa uzak düşüyor 🙈🙈 Bizimkide kız teyzesi sağlıkla gelsin prensesler
Mavii02 Seda_nrr eveet yavuz beye tavsiye üzerine gidiyorum çokta memnun kaldım işini çok iyi biliyo ve yapıyo. Yaa sağlıklaaa gelsinlerrr inşallaahh 😍😍
Nurayselvii Zeynepp97 muayen ücreti 90 tl diğer hastanelere göre çok uygun evet canım ali hoca çok memnunum ilk baştan beri ona gidiyorum
Curcu canoldunbebegim teşekkür ederim 😊 sizin doktorunuzu da öğrenebilir miyim ve tahmini doğum ne zaman acaba?
Bahriyekaraman Sulemsc merhaba benim doktorum Nazan hanımda oraya başlamış nasıl bir hastane muane ücreti nedir bilgi verebilirmisiniz
Sena1299 @Ozlmoztrk ben çakmak Erdem hastanesine gittim sadece, doğum için de fiyatları uygun , doğum yapıp memnun kalan var mı bilmiyorum ama
Sena1299 @Ozlemclr güneşli Erdem 100₺ , çakmak Erdem 140₺ sigortalı fiyatlar bu, ben çakmak Erdem’e gitmiştim çok memnun kaldım , doğumda da çakmak Erdem normal doğum 1500₺ , sezaryen doğum 2200₺ fiyat verdiler
Papatya23 kadifemsii memnun musunuz hastaneden ben 26 haftalık hamileyim doktorsuz kaldım iyi bir yer arıyorum da
kadifemsii Papatya23 ben doktorumdan çok memnunum tavsiye ediyorum canım . Fatma Türkan ayan bi görün bence
kadifemsii Papatya23 muayene ücreti 150 tl. Geçen yıl epidural sezeryan oldum 3.250 yada 3.750 ödedi eşim net hatırlamıyorum