Havvanure Kızlar merhaba 35+5 gündeyiz bugünlerde bi hareketlerinde yavaşlama böyle gönlü isterse sadece itme hareketi içerde bi slow motion modunda sizlerde nasıl, tedirginleşip doktoramı gitsem haftasına göre normal midir desem 😶
Egekusumm Havvanure 36+2deyim geçen hafta doktora sormuştum artık yeri çok dar normal dedi. Ben de 25-34 hafta arası ne videolar çektim balık gibi kayıp karnımda tümsek yaptığı😂 ama bu haftalarda şiddeti azaldı
Yokys Havvanure ara ara olmasi normal dedi gecen hafta doktorum bebek rahimden hizli büyüyor alani cok dar demişti ama hic hissetmiyorsanz 2 saati bile gecirmemek lazm ileri haftalarda
Sunay10 Havvanure normal canım uyuyor bide yerleri daralma oluyor az hissetmek normal Hiç hissetmezsen asıl o zaman sıkıntı tatlı yada yemek yediğim an çok aşırı hareketli mesela
Havvanure Egekusumm ah bende sürekli videolar çekiyordum şimdi uğraşıyorum ediyorum sadece anne git başımdan der gibi itiyor, hatta yalan olmasın korkudan oturup stetoskopla kalbini bile dinledim 🥲
Havvanure Yokys yani hiç hissetmemek değilde minik kıpırtılar yada kasılıp gevşemeler halinde oluyor, 2 saate bende fırsat vermiyorum rahat vermiyorum ona ama yinede bir bilene başından geçirmiş olan var mıdır sorayım dedim teşekkürler 🌺
Havvanure Sunay10 normalde sevdiği şeyler var özellikle hareketlendiği onu yediğimdede bugün tepkileri çok öncekiler gibi değildi o yüzden biraz kafam takıldı ama dediğiniz gibi hiç hissetmemekten iyidir teşekkürler ♥️
Havvanure Yokys Benim miniğimde biraz minyon küçük olmaya aday sağlıkları tam olsunda sonra sütümüzle büyütürüz inşallah 🤲
Burcu4135 Havvanure 35 hafta olduk bugun benim ki tam tersi cok hareketli eskiden bu kadar degildi merak ederdim. Özellikle sırt üstü yattım mı rahat bırakmıyor.
Havvanure Burcu4135 Yaa keyfi yerinde o zaman maşallah🧿 Benimde akşamları aktifleşiyordu o saati bekliyorum şimdi bi konuşcam niye böyle yapmış😅
Havvanure Burcu4135 Yoksa hareket etsin diye yiyorum çikolatayı tatlı şeyleri yada yiyip yiyip yatıyorum ay sonunu göremiyecez yoksa yuvarlanmaya başlıyacam derdi benle mi yoksa diye düşünmeye başlıyorum 😅😅😅