Herkese merhabaaaaa🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️ Burada doğum hikayelerini okuyup, “bu günler geçer mi? Bende doğum hikayemi yazabilecek miyim yaaa” diyip duruyordum kendi kendime 😂 ve o gün geldi çattı. Çok şükür kızlarım hikayelerini yazdılar, bende size aktarmak istedim😍
23 Ağustos pazartesi günü için aldığımız planlı sezaryen tarihimiz geldi çattı ve hastane yoluna koyulduk, 11:50 gibi beni ameliyathaneye aldılar ama ben ki parmağıma bir dikiş dahi attırmamış insan olarak öyle bir korkuyordum ki 😂 ameliyathaneye indirdiklerinde içimden “nasıl buradan kaçabilirim”, “kaçarsam içimde bebeler nolucak” diye saçma sapan düşüncelerin içine bile girdim. 😂 sonra dedim Zehra yapacak bir şey yok battı balık yan gider bu masaya yatacaksın, mecbursun. Artık kendimi sakinleştirmek için hemşirelerle sohbet etmeye başladım o arada anestezi doktoru belimden iğne ile girerek beni uyuşturdu ve bir gram acı dahi hissetmedim iğne vurulurken. Beni masaya yatırdıklarında sanki orada değilmişim gibi gözlerimi kapattım, içimden nemrudun kızı türküsünü söyledim. 😂 şaka değil vallahi yaptım ve işe yaradı ben türküyü bitirince bebeklerimin ağlama sesini duymuştum😍😍😍😍 çok şükür ameliyatım sorunsuz geçmişti, bebeklerim doğmuştu ikisinide yanıma getirdiler ve sonrası mutluluk gözyaşları 😭😭😭 bebekleri gördükten sonra bana sakinleştirici verip biraz uyuttular, sonrasında odaya çıkarıldım ve sadece Berilimi kucağıma alabildim. Beren’im maalesef düşük şeker ve kilo ağırlığından dolayı küveze alındı ve bugün eve çıktık maalesef o hala küvezde, onu eve getiremedik.. lütfen dua edin kısa zamanda minik Berenimide kucağıma alıp eve getireyim..
Soran, yazan herkese çok teşekkür ederim.
Ufak tavsiyeler
•Ameliyat esnasında sonda takılmadı (en son akşam 7 de yemek yemiştim) ve hiçbir sorun yaşamadım altıma kaçırmak gibi falan.
•Ayağa kalkabildikten sonra asla ağrım var diye oturmayın, devamlı yürüyebildiğiniz kadar yürüyün ben bu şekilde direk gazımıda çıkardım, ve çok rahat bir şekilde büyük abdestimide yaptım.
aklıma gelenler şimdilik bunlar. Sormak istediğiniz sorular varsa aşağıda da cevaplayabilirim🌸