Zelsonr zehranurr Yaaa maşallahhhh 💜 Rabbim acılarını göstermesin hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin inşallah 🤲💜
Yeppudaa zehranurr hayırlı olsun inşallah . Çok şükür bitti .artık en güzel süreç başladı büyüme zamanları 🧿🤍
zehranurr Deletedmom9823 herkes sorup duruyor hangisi diye ama eşimde bende ayırt ediyoruz garip bi şekilde 😂
Mom789 Deletedmom9823 nshxbdhdbdhdbdh bunu bende merak ediyorumda ana baabanin farkettigi belirgin fark oluyor aslinds onlar soyleyince sende ayirt ediyorsun yaa 😂
zehranurr Yeppudaa bundan öncesinde sağlıkla dünyaya getirme telaşıydı, artık sağlıkla büyütme telaşına girdik 😍😍 İnşallah hep beraber yavrularımızı sağlıkla sıhhatle büyütelim 🌸🌸🌸🌸
Mom789 zehranurr Aa iyi iyi aetik toparlarsin yavastan en zorlanacahin gunleri geciriyorsun 2 gune tamamen toplanirsin.ayyy nasil gidiyor minnoslarim nasil yaaa valla allah yardimcin olsun sabir versin
Deletedmom9823 Mom789 ahhahahahahaha hiç ikiz anası tanımadım hep merak etmişimdir 😀😀😀 peki ikis aynı anda ağlaynca napıyosun zehranurr
Mom789 zehranurr ay aman sarilik hasta vs olmasinlar da kilo toparlar hizlica ay sonuna kadar masallah ya onlara 😍
zehranurr Deletedmom9823 ikisiyle bir arada bugün ilgilenmeye başladım daha ama birisi çok mazlum eve getirdim getireli daha ağlamadı doğru düzgün🥺🥺 mama, emzirme, uyku bu döngü içinde 😂
Mom789 zehranurr tanistiralim tabi olur valla bana uyar siz bi 3unuz toparlayin kendinizi 2.aya kadar anca yavastan sistemi oturtursun sen
[silindi] zehranurr aa sen doğurdun mu kız Allah analı babalı büyütsün sağ sağlim büyüsün bebeşlerin inşallah darısıda bana olsun