minnosanasi 4.5 aylık hamileyim başından beri günlük olarak bile topuklu ayakkabı giyiniyorum, eğer dikkatsiz ve alışkın degilseniz giymeyin düşme riskine karşı ama ben giyerdim 🤣🤣 hatta 2 hafta sonra nişan var orda topuklu giyinicem 😁
Buglemebrr minnosanasi oh oh maşallah aman dikkat edin bende sürekli topuklu giyen biriyim ama hamile kalınca fındık topuktan bile uzaklaştım 🤦♀️🌺
Mom54544 Buglemebrr Hiç giymedim gebeligimde şimdiye kadar olurda bişey olur diye bide zaten maşallah ödemli ödemli gezdigim için terlik candır 😂 kaynimin düğünü oldu 1 2 ay önce rahat bı pantolon tunik ve cağnım terliklerimle gittim 🤭 ona rağmen bile ayaklarım bağımsızlık ilan edip ödem topladı kocamqn oldu 35 buçuk olan ayağım resmen 38 39 oldu düğün sonrası oturduğum yerde yani bide oynamadım masadan eşlik ettim gerdan kıra kıra kocacığım otur pistte doğurma dedi 😁😁 bugün düğün var yine terliklerim ön planda olcak 😂 bayramlarda da terliklerimle gezdim 15 liraya almıştım dursun lazım olur diye yaz geldi geleli cikartmiyorum aşırı rahatmis keşke bı tane daha alsaydim diyorum bazen ozaman tereddüt etmiştim 15 liraya terlik mi alınır diye 😂😂
ftmnrdmrl Ben valla düğünlere bile cross la gittim. Kimin ne dediği falan da umrumda değildi ben nasıl rahat ediyorsam öyle 🤣 hiç kendinizi kasmaya gerek yok kim ne derse desin. Şu hastalık döneminde hemde hamile hamile gittiğimize şükretsinler 😇