Seydaemir Bende 18+2 yim allah izin verirse oğlum olucak kasığımda pıt pıt bişeyler hissediyorum tam olarak bebek hareketimi bilmiyorm ama bişey oynuyo içimde sanki 🙂)
Gulshahs Benim ikizlerim olacak inşallah 19.haftaydı sanırım bağırsak hareketi gibi pıt pıt bişeyler oluyodu meğerse hareket ediyorlarmış🙂
Ayla O pıt pıt hissettikleriniz hıçkırık arkadaşlar bebekler anne karnında hıçkırıyor kalp atışı gibi
MeryemYilmaz Bende 17+5 im karnımın içinde bişeyler oluyo ama bilmiyorum hareketmi başka bişey mi anlayamıyorum 😏
PinarHera MeryemYilmaz gazın varmış gibi midende sanki kelebekler varmış gibi ilk önceleri rahatsız edici gibi ama anlayınca mutluluk verici inanılmaz bişey 😊😊🙈
tugba04 18+3 gibi pit pitlarini hissetmeye basladim basta emin olamamastim ama bebesimmis simdi 21 olcaz iyce hissetmeye basladim tekme atiyo resmen ozellikle geceleri
merveakbaba92 Ben 20.haftada minnak tekme gibi dokunuş gibi hissettim. Bağırsak hareketi de olabilir diye düşündüm. 22de emin oldum onların tekme olsuğuna 🙂