Zeynep1421 Kızlar yarın sabah 8′de doğumum var ve ben çok stresliyim mideme ağrılar giriyor, benim için dua edin lütfen. Sezaryen öncesi tavsiyeleriniz varsa alırım
Ayyysssee Zeynep1421 bende sabah 7 de ameliyata girecegim az evvel dokturun hemşiresi aradı sabah 6 da burda ol 7 de amalıyat başlicak doktor bey dedi karnıma agrılar giriyor bacaklarımda derman kalmadı heyecandan yaa 🤭
Lmnkeskin Zeynep1421 yaa benimde yarın Sabah 8de doğumum var Allah hepimize yardım etsin bebislerimizi saglikla alalım kucağımıza 🥰🙏
UmutsuzPolyanna Zeynep1421 Ayyysssee Lmnkeskin Bebişleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah belli bi saatten sonra bir şey yemeyeceğiniz için tok tutacak sağlıklı şeyler tüketin çantanızı son bir kontrol edin kabız iseniz yarın onu belirtin öz bakımlarınızı banyo tırnak vs. Tamamlayın doğum sonrası eve döndüğünüzde size yardım edecek varsa elzem olan şeyleri onunla paylaşın ve hafızası temizlenmiş foto çekilecek bir alet hee şarjar yedek powerbank vs unutmayın 😁😁
Zezeeeyyldrm Zeynep1421 benim ablamda da öyle oldu doğuma farklı dokorda girmek durumun da kaldı sonra dediki her şeyde varmış bi hayır iyiykide bu doktor girdi kadın çok iyiymiş baya yardımcı olmuş belki sizinde böyle daha hayırlı olur üzülmeyin
Selo26 Zeynep1421 stres yapma her anının tadını çıkar ben de çok stres yapmıştım akşamına suyum geldi gece 12 de acil ameliyata alindim 3 gün önceden oldu yani😁 yanında depend olsun cok rahat oluyo birde sade nescafe koy narkozu onu içerek atiyosun yanina alt üst gecelik de koy süt sağma makinanı da koy ve çorap ayaklarını usutunce dikislerin cok sizliyo. Allah ikinizinde yardimcisi olsun sağ salim kurtulun inşallah 😍
Selo26 Ilayda11 hiç bisey hissetmiyosun seni cekistiriyolar sadece ama acı vs asla olmuyor ameliyattan cikinca ilk ayağa kalkmak çok zor oluyo onuda dikis yerinizden tutarak yürürseniz rahat yürürsünüz zaten dikiş yeriniz ve üstü karın bölgeniz yani uyuşuk oluyo benim 3 ay olucak hala uyuşuk 1 sene gecmiyormus uyuşukluğu
MineLule Zeynep1421 Ameliyathane soğuk olduğundan bebişi kat kat giydiriyorlar odaya çıkıp kendinize geldiğinizde bebişin üstü oda sıcaklığına uygun mu kontrol edin!
Ilayda11 Minigim45 ınsallah saglıcakla alırız ınsallah pozitif guzel dogum hıkayelerımızı de goruruz 🙏