aysegul_01 Esracglr canm ben beneto travel sistem aldim daha kullanmadım ama görünüşü çok güzel ve kaliteli😄
Betus93 Esracglr hepsi pahali seyler 😀aldik bizim ufakliga kanzdan travel system .mumkunse bebisler ergenlige kadar binsin istiyorum. Okadar para verince yazik yani😂
Ayseyilmaz85 Esracglr ayhan cocuktan baby home aldık 8 bucuk kilo ağırlıgında hafif oldugu için tercih ettik aslında daha kullanmadık ama umarım kullanışlıdır 🙈🤗
GecesMom Ben mamas papas ocarro travel sistem aldım çok harika 👍🏼 Fiyatının çok çok üstünde bir kaliteye sahip
aysegul_01 Esracglr hepsi burada sitesinden aldim ındirimdeydi ve şuanda indirimde 460 tl ye aldım indirimsiz 560 tl 😊
Esracglr Betus93 siz ne kadara aldnz peki. Genelde kaç yasa kadar kullanım oluyor ona hic bakmadm cnm ben
iko58 Esracglr evet kapanınca cok yer kaplamıyor cocuk elındeyken bıle tek hareketle kapanıyor o yuzden pratık bakabılırsın
Esrasena Esracglr 750 ye aldım taksitle,Canyon travel sistem yazın,siteden aldm.Ama benm aldgm renk kalmamış
Esrasena Esracglr sanırım stok ta bitmiş,İnstagrmda onur bebe var ona bakın.O da izmir kemeraltnda 850 ye lelebaby nin var,model aynı