Denizyildizii Hello22 teşekkür ederim. Üsttekinin kumaşı daha yumuşak gibi alttakininde rengi daha güzel arada kaldım. Ama çiçekliyi tercih edicem sanırım😊
Burcu4135 Denizyildizii renkli olsun ne olacak ki daha güzel cıvıl cıvıl. Ama sizin icinize sinmiyor sanırım cicekliyi tercih edin o zaman 🤗
Curcu Kusura bakmayın ama ikisini de beğenmedim ben 😓 ikisi arasından birini alacak olsam çiçekliyi tercih ederdim ama 🌸
Denizyildizii Burcu4135 Ya aslında çicekliyi de çok çok beğenmedim. 😂 Ay delircem insan bi pijamada bu kadar kararsız kalırmi 😂😂
Durunbigeldim Denizyildizii bence başta ki. Çiçekli ne kadar bu arada dışarıda da görmüştüm bu modeli bende lacivert aldım
Burcu4135 Denizyildizii 1. Cı al sen cıceklı olan herkesın dolabında vardır muhakak yada benzerı. Cok klişe bır pijama takımı. Digerı daha bohem otantık kuması bıle daha ıyı bence.
poyrazinannesi3547 2 si arasndan çiçekli daha iyi görünüyor ben sade düz seviyorum tabi tercih meselesi
Denizyildizii Burcu4135 Zaten kumaşı çicekliye göre çok çok güzel. Hatta çiçekliye bir kişi kötü yorum yapmış sert diye. Dogru söylüyorsun aslında. Farklı şeyleri bende çok severim☺️