TugcEsila Hamilelikte horlayan,horlaması artan varmi kimler basta ben el kaldırmak istiyorum 🙋🏻♀️ neden böyle oldu bilmiyorum🙈
Duygu_k TugcEsila ben de horluyormuşum bu aralar çok 😂 burnum çok sık tıkanır oldu sanırım o yüzden horluyorum 🤦🏻♀️ Hep sen mi horlayarak beni uyandıracaksın azıcık da biz seni uyandıralım nolmuş yani diyorum eşime de 😁
TugcEsila Duygu_k haha 😁 aynen canım yaa bir kac gundur sabit konumuz bu diyebilirim ayni seyi bende soyluyorm hep ben dinliyordum seni birazda sen dinle diye ama bana horlamiyosunki kükruyosun sen diyor🙈🤦🏻♀️
Duygu_k TugcEsila erkekler abartmayı seviyor bence 😂 kükrüyorsun nedir ya kendilerini duymuyorlar tabi uyurken 😂😂 boynun yamuk kalır burnun tıkanır olur yani çok rahatsız oluyorsa döndürsün seni uyurken o zaman kesilir en azından bir süre 😂😂
TugcEsila Duygu_k şaka olarak dedigini bildigimden takilmiyorum canm yaa griplik durumum var birazda biliyor oda etkiliyor sanirim 😀 dün annemler de kaldim sabahina babamda nasil horluyodun gece öyle diyince azck takinti ettm galiba🙈
AselNida Bende horluyomuşum😬 ama nefes almakta zorlanıyorum gün içinde ağrı sancı akşam da terden yatamıyorum demekki uykuya dalınca farketmiyorum. Dayanın bayanlar hepsi geçecek boşuna cennet annelerin ayakları altında dememişler. Ben eşimi her zaman dinliyorum benimki en azından geçici napalım yani🤗
TugcEsila AselNida ☺ kesinlikle canim aldigimiz kilolar da etkiliyordur belki horlamaya🙈 uyuyamiyoruz sıcak ter dedigin gibi zor uyuyoruz zaten uyuynca tam anlamiyla keyfini cikariyoruz horlayarak demekki ohh bize😃
TugcEsila Sarperinannesi ayy evet yaa oda ayri bir durum 😄 bende korkup uyaniyorum bazen nefessz kaliyor gbi oluyorum uyaniyorm sonra tekrar uyuyorum yalniz degilsin o konuda😃