Eeftailesi Kızlar İzmir’de önereceginiz hastane ve doktor yazabılırmısınız.muayene ve dogum ücretleri hakkında da bılgı verirseniz sevinirim.doktorumu değiştirmek ıstıyorum güler yüzlü ve işinde başarılı bir doktor hepimzin tercih sebebi sonuçta ☺️
Aysencanbay9595 Eeftailesi ben özel hayat Hastanesi’ne gidiyorum fatih beye çok ilgili bilgilendiriyor her konuda muanesi 1o5 TL doğumu 31oo TL norml sezeryqnda aynı fiyat
bebegimizibekliyoruz1 Eeftailesi özel karataş hastanesi irem hepyılmaz a gidiyorum 135 tl muayne ücreti hayat hastanesine bir kez gittim memnun kalmadım saygısız ve ilgisizler değiştirdim 6 aydır irem hanıma gidiyorum eşimi de alıyor yanıma her soruma sıkılmadan cevap veriyor güler yüzlü samimi en önemlisi de 😊
Hayal11 Eeftailesi Medicana hastanesi Prof dr Mehmet tunç canda 365 TL muayene ücreti harika bir doktor
bebegimizibekliyoruz1 Eeftailesi geçenlerde biri yazmıştı 4800 normal dogummus ben daha 22 haftamdayım sormadım arayıp bilgi alabilirsiniz orda doğum yapmasanız da doktoru öneririm