Elif0712 Naciyeylmz bisey soyleyimmi en iyisi biminki banim kizima hep su saf su icerenler alerji yapti iki cocugumdada once pamuk kirki cikinca bimin islak mendilini kullandim yesil paket olan cok memnunum insanin elinede dolu dolu geliyor havlu gibi guzel temizliyor uni babyler falan sucgec gibi
Deletedmom_33 Naciyeylmz 3 yigenimde de kullandılar hala kullaniyorlar bir sorun olmadı hiç diğerlerine göre büyük birde boyutu sanki
Denizfdn Naciyeylmz hic guzel deil cok pis kokuyor ve pisik yapiyo acayip jenny wely den bahsediyorsan cnm
Minigimyolda Naciyeylmz bimin ıslak mendili hakkında bilgim yok.Molfix izotonik sulu Yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum pişik olmadı küvezde yatarken baby turco kullanılmış bebeğim pişik olmuştu
ExpatMom Naciyeylmz valla ben su sekil yapiyorum. Herhangi uygun fiyatli bir islak mendil aliyorum, suyun altinda guzelce yikiyorum, hafif islak birakiyorum iyice sıkmıyorum, ondan sonra bos bir saklama kabina koyuyorum pisik falan da olmuyor.
Yamacin-Annesi Naciyeylmz eltim bezinide ıslak mendilinide kullaniyor çok mennun hatta prima aldi prima pişik yaptı bimin beziyle ıslak mendili iyi geldi tabi bu çocuktan çocuğa değişiyor