Erkanur Reglm gecikti 5 gün test yaptm bu sabah ve çift çizgi çıktı fakat birisi biraz silik sevinebilirmiyim acaba 😥
Cgla Erkanur bende ilk günü yapmistm cok silik cikmisti. Kan testi yaptirip kesinlestirebilirsin ama buyuk ihtimalle hamilesindr canim.
SemraErkann Erkanur tabikide 👏🏻🤪 ama sağlık ocağına da sabah kan veriniz benim. De silikti kan sonucunda bir aylık gebeydim 😄
Rasev Erkanur ben adetden 3gun once lekelenmem oluyodu 1gun onceden test denedim silik cizgi cikdi dokdora gittim adet gunu keseyi gormedik ama dokdorum hamilesin tebrik ediyorum dedi:) inşəAllah sende hamilesindir😘
_TazeAnne_ Erkanur ben de aksam yaptgmda cok silik çıkmıştı. Heyecanlandm ama esime soylemedm sabah tekrar yaptim daha belirgindi. Yine de kan testi yaptirdim. Hamileymisim. Yakininizda varsa hemen bi saglik ocagi ya da ozel hastaneye gidin derim😇
Erkanur _TazeAnne_ bnde eşimi beklyrm gelsin onnla gitmek istyrm çok sevndim senin adına hayrlı olsun 😘🙏🏽
mrveyvz Erkanur Benimde ilk testim silikdi canım döllenme vaktine denk gelince silik görünüyor 2 3 gün bekle tekrar yap ben 2 gün sonra yapmıştım net çift çizgi çıkmıştı 😊
Erkanur Tubaa şimdi aldık sonçları 127.7 çıktı sıra ultrasonda 🙈🙈 Rabbim isteyen herkeese nasip etsn inşallhhh❤️❤️❤️