elifmom2 3 eylülde kendi isteğimle sezeryan olacagım önerlerniz varmı cok heycanlı ve korkuyorum özellikle şu sonda olayında ya söylememe rağmen uyuşturmadan takarlarsa 😱
Sinem123 elifmom2 2 Eylül’de de benim var☺️ korkmayın içinizi ferah tutun. Herşey harika geçecek diye düşünün. Sondayı da önceden söylersiniz uyuştuktan sonra takarlar
LivaveLeyla elifmom2 hissetmiyorsunuz ☺️ korkmayın ben ne takarken ne çıkarırken hissetmedim hatta takmışlar haberim yok tuvalete gitmem lazım diyorum yapabilirsin demişlerdi çok şaşırmıştım 😃 doğum stresi ile hiç fark etmemişim
Kbra_em elifmom2 uyusturup takıyorlar için rahat olsun :) bu arada kaç haftalıksınız. Bizde 8 eylül e sezeryan günü aldık.
Denizyildizii elifmom2 Benim uyuşturmadan taktılar ben ne zaman takacaksınız dedim çoktan taktık dediler
elifmom2 Denizyildizii ya ne bileyim cok acıyor diyorlar işte sezeryan agrısından daha cok agrıyor filan diyince bide ilk defa yaşıcam böyle bişey
Denizyildizii elifmom2 ay yok artık kim diyor bunlari ya ne kadar dengesiz insanlar var. Bir kere hamile bir kadina diyecek en son şeyler bunlar
Selin12- elifmom2 kendinizi kasmazsaniz yanma hissetmezsiniz bol bol neskafa şekersiz alın yanınıza birde bitter çikolata bol bol yürüyün agriniz olsa bile ilk ayağa kalkarken sakın yere bakmayın karşıya bakın
elifmom2 Selin12- çok teşekkürler uygulayacagm mutlaka simdiden hastane cantama nescafe koyaym ben en iyisi☺️
hamisanne_63 elifmom2 5 yıl önce bana uyuşturmadan takmışlardı biraz acımıştı ama öyle abartılacak acı değildi ama artık uyusturup öyle takıyorlar yani içiniz rahat olsun hissetmezsiniz hiç bişey