Sena1299 Acil yazarsanız çok memnun olurum hemen hastaneye gitmem gerek , İstanbul’da sgklı muayene ücreti 200₺'ü geçmeyen hangi özel hastaneler var, devlette bir çok sorun yaşadım muayenemi olamadım kaç aydır, özele gitmem gerek, önerilerinizi bekliyorum
GBU Sena1299 Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi diğer özellere göre biraz daha uygun arayarak bi fiyat sorabilirsin.
Sena1299 @cinardefnemoms bölge fark etmez üsküdardayım ben, fiyatı uygun düzgün bir hastane olsun yeterli
cinardefnemoms Sena1299 Kurtköy Ersoy a gidiyorum ben muayenesi 150 TL güzel temiz hastane doktor ilgili daha önce doğum yaptım ondanda memnun kaldım . Doğum sonrası bebek hemşireleri ve bebekle ilgilenme vs mükemmel doktorum ise Esra aydın şahin gelebilirsem tavsiye ederim
Sena1299 @cinardefnemoms teşekkür ederim bugün gittim çakmak Erdem hastanesine 140₺ muayene ücreti var, memnun kaldım , yine gidersem oraya giderim büyük ihtimalle 🌸
Aleynaa1 Sena1299 çakmak Erdem de hangi doktora muayene oldunuz . Memnun kaldınız mı ilgileniyor mu . Bende hiç gitmedim ama gitmeyi ve doğumu orda yapmayı düşünüyorum da hiçbir doktor hakkında bir bilgim yok ☺️
Sena1299 @Aleynaa1 ben çakmak erdemden memnun kaldım , zarifa hanıma gittim , çok ilgili bir doktor,sigortalı normal d 1500₺, sigortalı sezaryen 2200₺ fiyat verdiler , hastane çok temizdi üstelik, muayene ücreti 140₺ bu arada 🌸
H_myra1 cennet_aka27 2 senede baya arttı fiyatı oranında 50 tl ile başladı 170 bulmuş normal dogum ücretini biliyomusunz peki 2 sene ömcr1500 dogum yaptım orada şimdi yine orayı düşünüyordum ama doktorum oradan ayrıldığı için başka doktorlarada ısınamadıgım için çamlıca erdemi tercih ettim
H_myra1 Sena1299 çakmak erdemde 140 çamlıca erdemde 120 muayne ücreti yani 4 hafta önce bu şekilde ydi degişmediyse eger
cennet_aka27 H_myra1 Doğum ücretlerini hiç sormadım memlekette doğum yapacağım çünkü 🤗 Zeynep elmalı ya gidiyorum çok sıcak kanlı bir doktor memnunum çok
H_myra1 cennet_aka27 insanın güzel sevdigi doktorlara denk gelmesi çok iyi bende hep iyi doktorlar karşılaştım inşallah bu dogumum danda memnun kalırım