Gizemm18 Hemoroid problemi olup normal doğum yapan varmı süreç nasıl ilerler acaba normal doğum şekli doğru olurmu yoksa sezeryan mi olmalıyım acaba
Zeyyyn Gizemm18 şuan hemoraid ile cebelleşiyorum ama normal doğumdan vazgeçmem sezeryan ağrısını gözüm yemiyor
Mom8237 Gizemm18 bende de çıktı doktorda gördü zaten ama normal doğuma engel değil dedi sadece doğumdan sonra belki kanama yapabilir dahiliyeye gitmemi ya da zeytinyağı sürüp orayı yumuşatmamı önermişti
betuss10 Gizemm18 ben de aynı sorundan muzdaribim malesef bu hafta doktorumla konuşup sezaryene karar verdik normal doğumda kanar ve risk teşkil eder dedi ama benim bayağı dışarda ve büyük neredeyse bir aydık krem bağorsak düzenleyici hap kullanmama rağmen geçmedi mecburi sezaryen dedik o yüzden
Rumeysare Çok az hemoroid başlangıcım vardı normal doğum yaptım 1 ay önce biraz çoğaldı kanama oluyor tuvaletimi yaptıktan sonra ama herkeste aynı şekilde ilerlemeyebilir doktoruna danışsan daha iyi sonuç alırsın rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
Gizemm18 Rumeysare doktoruma bugşn danıştım fakat oda sezeryan olmam gerektiğini söylüyor normal doğumda daha fazla şiddetinin artacağını oturup kalkamayacağımı hatta ve hatta çok ilerlerse ondanda ameliyat olmam gerekeceği söyledi açıkcası başından beri normal istiyordum ama normal olup her ikisinden de çekmek çok anlamsız geliyo bilmiyorum ya çok kararsızım
Rumeysare Gizemm18 senin yerinde olsam sezeryan olmayı tercih ederdim benimde çok az başlangıç vardı ama şuan her tuvalette kanıyor doğum ilerletiyor hemoroidi
Mom8237 Gizemm18 normal düşünüyorum sezeryanın sonrası gözümü korkutuyor 10 gün önce yakın arkadaşım sezeryan oldu birebir şahit oldum tabii son anda ne olacağı belli olmuyor ama ilk tercihim normal
Gizemm18 betuss10 benide normal doğum sonrası korkuttuğu için sezaryen düşünüyorum ama işte halada doğrı mu karar verdim emin değilim 😏😞
sezcag Bende de hemoroid başlangıcı sanırım haftalardır var 36 haftalığım doktoruma sordum ilaç kullanabilirsin dedi bugün başlayacam siz kullandınızda mı geçmiyor yoksa doktorunuz mu önermedi kızlar
betuss10 sezcag ben kullandım ama geçmedi malesef, çocuğun rahme baskısından dolayı bu kadar çıkmış dedi zaten işe yaramaz ama deneyelim demişti