ikimelekannesii22 benim çikolata kistim vardı. Ve yıllardırds var ama kaç tane doktora gittiysem çikolata kisti olup olmadığını anlayamamıştı. Evlendiğimiz süre ve 2 yol boyunca çocuğumuz olmadı. Çikolata kistine bağlıyordum hep. Sağ yumurtalığımda vardı kist. Çikolata kistinde adet olmadan 7 -10 gün önceden lekelenme yaşardım ve ümidim o zaman sönerdi.
bigün o lekelenmeyi çok yoğun yaşadım ve ertesi sabah hemen doktora gittim, o zaman çikolata kistimin olduğunu küçük olduğunu alsakta tekrarlayacağını söyledi. O kadar pozitif bir doktordu ki bütün süreci anlattı, çocuğumun olmamasını buna bağlamamın çok yanlış olduğunu vs. Doktorla konuştuktan 1 ay sonra hamile kaldım. Çünkü doktor kafamdaki bütün negatif düşüncelerimi aldı ve götürdü. Olursa olur olmazsa olmaz dedim. Hiç düşünmedim ve sonraki ayda ki yumurtlAmamda bebek tuttu. O stresi o kendinizi yargılamayı bırakmadan olmuyomuş bunu çok iyi anladım. Nacizane fikrim kendinizi kistim var diye suçlamayın. Akışına ve zamanına bırakın. İnanın sadece yeterli🙏