Aysekilic Gebelikten dolayı doktor asi olmayı tercih etmeyin demisti doğumdan sonraya bıraktım fakat hastaneye otobüsle gitsem kartla bastığımızda belli olurmu asi olmadığım
nvn-mutlu Aysekilic ben olmadım doktorum önermediği için ama henüz zorunlu hale gelmedi ki sanırım şehirler arası yolculukta zorunlu yada 48 saatlik test sonucunu göstere biliyoruz diye biliyorum
Happy-41 Aysekilic hes kodu tanımlı oluyor otobüs kartlarına orada da görünecek aşı kartı olup olmadığı, pcr testi zorunluluğu olacakmış 6 Eylül.itibariyle aşı olmayanlara .
Happy-41 2-prensesannesiii Aşı zorunlu değil ama aşı olmayanlar sinema tiyatro ,otobüs, okul üniversite, kısacası toplu kalabalık ortamlara girebilmek için pcr testi yaptıracak mis onun sonucuna göre bu tür yerlere girebilecek.
ikimelekannesii22 2-prensesannesiii zorunlu değil dediler ama zorunlu hale getirdiler aşı olmadan hiçbir yere gidemicez 🙄
Sevilss Aysekilic şuan öyle bir zorunluluk yok yaz bitmeden hiç bir ilin pandemi kurulunun bu kararı alıcağını sanmıyorum ayrıca.