Zehrayenianne Sleepy indirim yapmış 210 adet yenidoğan bebek bezi 119 TL almak istedim lakin çok olur diye düşündüm bebeğim 210 bezi kullanmadan büyürse diye sizce 210 tane 1 numara bez çok mu ideal mi?
Aslic Zehrayenianne pisik yapip elindede patlayabilir cabukta buyuyebilir kucuk bir paket gayet yeterli
Hilkatkaradagli Zehrayenianne Bence çok ben az olanı tercih ettim çünkü hızla geliştiğini varsayarsak ziyan olmasın yetmezse ona göre tekrar alınabilir
balbocegim27 Zehrayenianne sleepy 2 numara aldım ben minicik bisey yani 1 numara alsam heralde derdim bu çocuğa almaz bence çok alma
Nundiyebiri Zehrayenianne ben 140 tane kullandım ama bebegim zayıftı 2660 grm dogdu 3.5 kilo olunca bacak kısımları sıkmaya başladı ben Prima almıştım
Betull34 Yenidoğan bezler 5 kg ya kdr kullanılabliyor ilk zmnlar çok yapıyorlar altlarına günde 6 7 bez değiştrsen hesapla 5 kg nezamn olur bnce 210 normal
Zeyyyn Zehrayenianne 1 numaradan az aldım 2 numaraya geçiş yaparız diye hemen ondan da aldım ki ekside kalmayalım 🤣
Eylul966 Bende 140′lı prima 1 numara aldım ikizlerim olucak daha fazla almak istemedim pişik vs olur diye
Zehrayenianne Eylul966 prima çok güzel bez pişik vs yapmıyormuş ama çok pahalı o yüzden tercih edemedim ben
Eylul966 Birde sleepy pişik yapabiliyormuş instagramda takip ettiğim annelerde gördüğüm kadarıyla çok şikayet vardı
Nilsubatu Zehrayenianne ben slpeey direk 2 numara aldım 210 tane ama bana öyle fazla geldi ki arkadaşım da fazla değil çok yapıyorlar ilk başta dedi ama bakalım bence bu kadar fazla olmayın pişik falan yapar veya sızdırma yapar ben hata yaptım yani menün kalıp kalmama durumuna göre değişebilir çünkü
Gmznr80 Zehrayenianne canim ben de aldım ama 2 numara aldim 210 lu 1 numarayi 80 li aldim suan 1 numarayi kullanıyoruz.
aysimaninveprensinannesi Ben hepsi burda indiriminden 210 lu 2 numara 168 li sanirsamda 3 numara aldim 2 numarasi 1 numara gibi kucuk ins elimde kalmaz ama dokusu guzel gbi duruyor…
jasmin001 Zehrayenianne ben sleppy 2 numara aldım 210 adet çok değil bence çok,yapıyorlar hem kullanıyorum 1 ay oldu,doğum yapalı bitti yanı tercih,edebilirsin ben memnun kaldım
Zehrayenianne jasmin001 çok teşekkür ederim bende alayım o zaman 2 numara büyük olmadı demi yeni doğan için