22.07.2021 bayramin 3.gunu kavustum melegime💜 öncelikle çoğu insanin olduğu gibi bende 38. Haftadan sonra bebeğime kavusmayi bekledim hep doktorum muayene etti 1 cm açıklık var dedi herşey yolunda ilerliyordu ama bende doğuma dair hic bi belirti yoktu 36. Haftam itibariyle yürüyüşlere ahududu yapragi cayi icmeye basladim merdiven indim ciktim ada çayı içtim sıcak duslar aldim ama hic acilmam yoktu 40. Haftaya geldim doktorum yatisini yapalim bebegin gelesi yok dedi bende bi hafta daha beklemek istiyorum dedim doktorumla bayramin 3. Günü 41. Haftamda doguma gelecegim diye anlastik. Perşembe günü sabah esimle kahvaltımız yaptık ciktik muayene ettiler hala 1 cm açıklık doktorum biraz zor olucak ama sabrediceksin dedi ebeler doktor gece 12 ye doğar dediler saat daha sabah 10 suni sanci takıldı ilk basta nefes egzersizleri squat la guzel karsiladim saat 2 ye kadar falan sonra midem bulandi bianda kustum sonra ağrılar iyice siddetlenmeye basladi annemle eşime masaj yaptiriyorum telefonları çalıyor bakmalarına bile izin vermiyorum epidural verin diyorum o kadar yorulmustum ki sanci aralarinda o bi dk icinde falan uyuyordum nolur epidural verin azcik dinleniyim uyuyum diye yalvarıyorum falan kimse beni takmıyor tabi sonra tuvalete gitme hissim geldi olsa ki lavman yapilmisti tam tuvalete gidicektim ağrı girdi çömelip ikinmaya basladim istemsizce annem hemen ebeleri cagirdi bi muayene edelim dediler doğum haneye girdik ikinma diyorlar ama kendimi asla durduramiyordum cocugun kafasini görüyoruz sabir filan diyor ebeler agzim nasıl kurudu susadim ebem agzima su verdi allah razı olsun doktorum bı turlu gelemedi doktor diyor geceye doğar diye ben temizlige baslamistim kan ter icinde geldim falan sonrasıni hatırlamıyorum bianda oldu hersey doktorum çocugun kalp atisi hızlanıyor daraldi dedi temizlikci abla karnima bastırdı ben ölüyorum doye bagiriyorum doktorum dur kız Allah korusun diyor bianda doğdu melegim sicacik karnima koydular o an cok duygulanirim ağlarim diyordum ama o anin şokuyla aglayamadim kalakaldim öylece doktorum kesi atmis 6 tane dikişim var doktorum zamanında gelseydi bebegimin kalp atışı hızlanmasaydi dikissiz kesisz dogum olabilirdi çünkü doktorum ikin falan demedi geldiği gibi hemen karnima bastirdilar bianda dogdu bebegim cok şükür sag salim kavustuk cok tatlı bi kızım oldu ilk bi hafta sürekli dogum gözümün önüne geldi ya ben mi dogurdum basardim mi yani diye kendime inanamadim çok dua ettim her yolu denedim normal doğum olsun diye cok tatmak istiyordum o duyguyu o ani 36. Haftadan sonra dogum icin acilma icin herseyi denedim dogum baslasin diye 41. Haftada suniyle baslatildi ama yaptıklarım sureci kisallttigini düşünüyorum Elhamdülillah güzel bi dogumdu Rabbim herkese nasip etsin ben cok dert ediyordum hala dogmadi diye ama simdi keske rahat sakin olsaydım diyorum kendinizi herseyin olusuna bırakın bütün yolu deneyip bol bol dua edip rabbime birakin♥️😍💐