mavisevdasi Kızlaaar doktor alttan muayene etti ve 2 cm açılma var dedi doğuruyor muyuum😱😱 39+0 a uyumlu bebek
Dilekcnkn mavisevdasi Açılma 4 cm olunca zaten yatış yaptırırlar canım sen kendini takip et sancı durumunu falan benim bildiğim bu ama artık zamanın yani bence bugün yarın doğum yaparsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah
mavisevdasi Dilekcnkn Amin inşallah canıım çok sağol doktor bekle dedi gitti onu bekliyorum çatıya falan baktı normal doğum dedi o zaman yatırırlar mı beni sancım da yok
Dilekcnkn mavisevdasi Normalse açılman ilerideyse zaten yatırırlar veya sancın olursa su gelirse ama artık sonundasın 😊
mavisevdasi Dilekcnkn şükür canım benim eve yolladı her hangi bir sancın olursa gel dedi heyecanla bekliyorum 😂😍
eemek Sancıya bağlı canım. Bende de aynı durum var. Doktorların istediği sağlıklı olan durum buymuş. Önce açılmanın başlaması. Şimdi sancı ya da suyunun gelmesini bekleyeceksin.
Dilekcnkn mavisevdasi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah canım benim
Gokceninannesii Bende 39+5 2 cm açıklık vardı dün muayenede ama düzenli bir sancım yok ilerlemedi galiba