Aras12 32.hafta da doğum yaptım kızlar bebeğim 2.160 kg doğdu küveze yoğun bakıma aldılar prematüre bebeği doğan anneler tesseli edin beni bebeğim kaldı hastanede beni taburcu ettiler ne kadar sürede toparlanır bebeğime kavuşurum 😞😞😞
Yavrukuslar Aras12 prematüre annesi değilim ama benim bebeğim de iki hafta kaldı küvözde nasıl zor bir durum bilirim 😔 maşallah kilosu iyi doğmuş aslında kendini çabuk toparlarsa çıkarırlar hemen kalbinizi ferah tutun dua edin 🤲
bilnazo68o Aras12 geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah. Neden erken oldu. Ciğer geliştirici yapılmamışmıydı. İğne falan kullanmıyor muydunuz
ebru23 Aras12 1 hafta anca kalir bence 2 kilo ustu pek kalmiyo arkadasimun ikizleri 2 kiloydi ikiside 1 hafta anca kaldi
Aras12 bilnazo68o çok sağol canım bilmiyorum sancım çıktı ciğer geliştirici iğne yaptılar durdurmaya çalıştılar ama sancı durmayınca ağar topar sezeryana aldırlar
Mom526 Aras12 geçmiş olsun canım kilosu fena değil gibi o haftaya göre..arkadaşım 37.hafta doğum yaptı 2500 gram idi çok zayıf doğdu demisti simdi baya iyi,toparlar inşallah üzülme
Dilekcnkn Aras12 Geçmiş olsun canım, inşallah bebeğin bir an önce toplanırda kucağına almak nasip olur sen kendini üzme lütfen bebeğin daha sağlıklı olmak için orada kalıyor , bende 32 haftalığım neden oldu böyle bir durum ?
candanx ben 37+0 da 2420 gr doğum yaptı küveze girmemişti hiç ciğer geliştirici de vurmamışlardı. 2200 gr hastaneden çıkmıştık. bence 2-3 güne sizin yanınızda inşallah en fazla bir hafta sürer canınızı sıkmayın sütünüzü sağmaya çalışın ona hazırlanın annesi ☺️🙏🏻