Msa97 9 haftalık hamileyim hala hiç mide bulantısı yaşamadım, var mı benim gibi olanlar sizde durumlar nasıl ?
SevincGancali Msa97 ben hiç bir gebeliyimde bulantı yaşamadım diye bilirim. 3. gebeliyim şimdi. İlk haftalarda hiç bulantı yoktu, sonralar et kokusunu sevmemeye başladım. İştahımı öldürüyordu. Sonra düzeldi
leylo29 Msa97 Benimde olmadi valla canim aşarmedim de vlla sadece 11haftalar 2 3 kere sabah aksam istifar ettim ama sukur suan 12 haftalik olduk iyim bakalim bundan sonra nasil gecicek
Cilekliruyam Msa97 dilini ısır kimseye söyleme ne güzel mis gibi 😍😂 ben 6 haftadan beri bulantıdan öldüm 18-23 bi ferahladım şimdi 27deyim ufak ufak tekrar başladı çok zor 🙄
Nilufar_1996 Ne güzel endişe etmeyin Allah’ın şanslı kulusunuz. Mide bulantısı çok zor birşey hayattan soğutuyor insanı 😄
nurunhayali Daha başka ne istiyonuz😅😅 8+5iz bulantısız günüm yok bulantı ilacıyla ayakta kalıyorum 😅😅
Nilufar_1996 Msa97 Keşke bendede olmasaydı bulantı 😢 12 haftada devam ediyor meyveden başka bir şey yiyemiyorum ilaçla ayakta duruyorum. 6 7 haftalarda yataklık olmuştum serum taktırdım gece yarısı acil de. Hamileliğimden mutlu olamadım sevinemedim bu bulantı yüzünden
nurunhayali Msa97 2 senedir bu anı bekliyorum çok şükür bu günlerime dayanırım sıkıntı yok elhamdulillah onların sağlığı yerinde olsunda 😍 🤲🏻
Naginagi Msa97 bugün tam dokuz haftalık olduk hiç bir belirti yaşamadım normalmiş herkeste mide bulantısı yada baş dönmesi olacak diye bir şey yokmuş ama maalesef benim bebeğimin gelişimi durmuş cuma günü kürtaj olacağım inşallah sizinkiler sağlıkla doğar
sedanur4004 Msa97 canım şuan ben 34 haftaligim ben de hiç mide bulantisi yaşamadım tiksinme bile olmadı. Gayet normal
Msa97 sedanur4004 bende sizlerden olacağım galiba 😀 her gören oh oh senin gibi hamile olmakta ne var diyor 😀