Gulfem48 Kızlar yenındogan bebek ıcın sadece bur bıboran alsma sımdılık yeter mı? Ilı tane alıp ilerde su falan vermeye de almalı mıyım şimdilik?
noktaninannesi Gulfem48 biz 2 aylığız ben daha hiç biberon kullanmadım ki zaten 6 aya kadar su verdirtmiyor doktorumuz
Deletedmom_5 Gulfem48 Canım bende biberon kullanmam diyordum süt sağınca yada arada bir mama verince lazım oluyor 2 tane bile bazen az geliyor ama simdilik 2 adet al bence
Dilekcnkn Gulfem48 Ben iki adet aldım , çok sıcak zamanlarda su verilir diye düşünüyorum , birini eğer ki bir sorun olurda sütün falan olamazsa mama için diğerini ise su için aldım ben mama verdiğim zaman su da veriyorum hep
Kaderberatmelek noktaninannesi yanılıyorsun cnm biberon konusunu bilmem ama bebeğe su verilmez olurmu sarılık olur bebek ben üçüncüye hamileyim diğer ikisinde de su verdim şükür sarılık falan hiç olmadılar
Asyaayaz1 Ben gebelikte aldım bir adet her ihtimale karşı şuan 1 buçuk aylık kızım kenarda öyle duruyor
hamisanne_63 Kaderberatmelek ilk 6 ay sadece anne sütü alıyorsa suya gerek yok ama mama veriliyorsa mutlaka su verilmeli diye biliyorum ben
kbratrkylmz Kaderberatmelek Merhaba. O kadar kesin konuşmuşsunuz ki bilmeyen biri olsam aaaa kesin su içirmeliyim bebeğim sarılık olmasın diye düşünürdüm. Pediatri de çalıştığım için biliyorum yıllardır da eğitimini aldım ama hiç bebeğe su içirilmediği için sarılık olanını görmedim. Genelde sarılıkla gelen bebişler ya yeterli beslenememekten yada başka sebeplerden dolayı sarılık oluyor. Siz içirmek istiyorsanız yine içirin ama benim tavsiyem sadece anne sütü. Zaten anne sütünün %88 hatta belki biraz daha fazlası sudur. ☺️
Berlaysgl Kaderberatmelek sadece anne sütü alan bebeğe ilk 6 ay su verilmez tüm ihtiyacı sütten karşılıyor canm ama mama veriliyorsa su zaten verilir kızıma ilk 6 ay sadece süt verdim çok şükür bnm kızım hmn meme tuttu bol bol da emdi hiç sarılık olmadı🥰
noktaninannesi Kaderberatmelek o zaman doktorum mu yanılıyor yani? Siz tıpta hangi bölümü bitirdiniz acaba? Bu kadar kesin konuştuğunuza göre branşınızı merak ettim?
Kaderberatmelek hamisanne_63 valla bizim gördüğümüz bildiğimiz bu cnm doktorlar bi çok kişiye bebeğe su vermedi diye kızdığı günleri gördüm ben
Kaderberatmelek noktaninannesi okumadım cnm herkesin büyütme şekli ve doktoru farklı demekki ben üçüncüye hamileyim bildiğim bu öyle de devam edecek herkes bebeğini istediği şekilde büyütmek de özgür ve durumum okumakla alakası olduğunu sanmıyorum senin bildiğin farklı benim ki farklı