Kubraakyolaktrk Kızlar bugün test yaptım evde negatif çıktı adetim 8 gün geçti acaba ev testleri genelde çok net sonuç vermiyor adetle ilgili bi belirtide yok
Meltem Kubraakyolaktrk Gec döllenmeseyde 10 gunden sonrw cıkıyor benım oyle oldu cıkmadı gec dollenmeymiş şimdi 21 haftalıgız🙏🏼🤰🏻
Meltem Kubraakyolaktrk canım 1 hafta daha bekle ve dırek hastaneye gıt geç döllenmedir çok büyük ihtimal🤗
Kubraakyolaktrk essrakenan bende prolaktin (süt hormonu yüksekliği ) var göğsümde süt var bu hem adet olmaya hem gebeliği engelliyor bir ay bi sütü kurutmak için ilaç kullandım Sonra düzene girdi gibi oldu yine aksamalar var tabi de bu ay yine gecikti
essrakenan Kubraakyolaktrk anladim cnm.benm de duzensizlik vardi bi kere 20 gun geciktim baya heveslenmistim ama sonra regl olmustum.ama insallah Rabbim gonlundekini verir🙂
zlemAtAcar Kubraakyolaktrk erken gebelik testi al Can'ım. Onlarda kesin çıkıyor. Eğer normal gebelik testi aldıysan geç döllenme olduğunda onlarda çıkmıyor. Dediğim gibi erken gebelik testi al😊 Ben ragle tarihimden 6 gün önce yapmıştım. Pozitif çıkmıştı.
MucizemE Kubraakyolaktrk genelde çıkıyor eğer varsa ama hangi testi yaptın beş tl ilk olandan mı yoksa 6 gün öncesi testimi adet geçsede geçmesede onlarda çıkıyor ben beş tl olandan yaptım çıkmadı adetime daha 3 gün vardı sonra 6 gün öncesi testi hemen çıkardı bazen de geç döllenme olabiliyor
BurcuEsiklii Genelde evde yapilanlar da doğru ve net sonuçlar veriyor ama bence en iyisi hastanede kan vermek bence rabbim gönlüne göre versin☺