Asyaayaz1 Kızlar post açmıştım hatırlayanlar vardır 40 ım çıkınca taktırmayı düşünüyorum diye bugün taktırdım doktor herşeyi anlattı ama spiral sonrası hafif kanama oluyormu diye sormayı unuttum yada söyledi unuttum o an bu normalmi 🌸
Aysecamm1 Asyaayaz1 kanama oluyor ilk 6 ay düzensizlikler oluyor kimine gelmez hatta ben taktırdım 1 yıl boyunca durdu ama 1 yıl boyunca hep adetim düzensiz oldu lekelerim oldu sabrettim ama eni sonu normal olmadığını anladım doktora gittim ve spiralim kaymıştı
Asyaayaz1 xayssx anladım cnm eve gelince farkettim bende işlem sırasındamı oldu yada olucakmı diye merak ettim
Asyaayaz1 Aysecamm1 anladım doktorda sizin dediğiniz gibi uyarılarda bulundu bunun için düzenli kontrol yapılması gerekir dedi benim kafama takılan lohusalıkta kanama yaşadım bitti şimdi bugün taktırınca hafif olurmu diye merak ettim haftaya kontrol edilicek🌸
Asyaayaz1 Ates21 yok hiç hissetmedim 40 ım çıktığı için ilk normal muane etti sonra taktı 2 3 dklık bişeydi şuan hafif kasık ağrılarım var o zaten olabilicek bişeymiş🌸
Anesanne Asyaayaz1 normalde adetliyken takılıyor ama size lohusayken takılmış. Bir miktar kanama olabilir bence
Asyaayaz1 Anesanne Doğum yapanlara kırk gün sonra takılıyormuş 40 ım bir hafta çıktı bugün takıldı teşekkür ederim 🌸