Bm160820 https://resimyukle.io/r/aJFU6PBHnm Kızlar yaklaşık yarım saat önce falan test yaptım ilk 5 dakika içinde sonuç böyle oldu çizgiyi gören var mı Bide ben ilk idrarla yapmak istediğim için idrarı sabah yapıp bekletmiştim testi alınca da yaptım idrarı erken yapıp beklettim için sonuç yanlış olmaa ihtimali var mı
E-G-E Bm160820 canım idrar bekleyince bir tık değişiyor diyebiliyorum fakat var yinede sadece dilik olma sebebi idrarın beklemesi olabilir🤗 hayırlı olsun
Meer_ve146 Bm160820 evet silik biz cizgi var ama bir iki gün sonra tekrar denemelisin emin olmak için hamilesindir inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Emineecici İkinci çizgi çok hafif görünüyor ama beklemiş idrarla yapıldığı için yanlış sonuç olma ihtimali var istersen tekrardan yap emin olursun
minipanda İdrarı 3 saattan fazla beklettinmi ,öyleyse daha koyu cıkacakken daha silik cıkmıştır ama daha az cıkma ihtimali yok yani hamilesin tebrikler
Bm160820 minipanda 10.30 yada 11.00 gibi yaptım koydum kenara o yüzden sonuçtan emin olamadım teşekkür ederim 🌸
Htcee19 Bm160820 o çok önemli değilmiş yaa bende önemserdim çok ablamın ısrarıyla gece 11 de yaptım anında biri silik biri net çıktı varsa silik dahi olsa gebelik vardır
Emineecici Bm160820 yani bence olabilir kesin konuşup umutlendirmek istemem seni ama inşallah doğrudur :)
Sakinem212 Bm160820 bişey olmaz olsa çıkar 5 ve üstü gebelik var demektir aklında bulunsun 20 bile çıksa hamilesin demektir
Gullusahh Bm160820 bence hamilesin 🥰🙏🏻 Benim adetime 5 gün vardı acaba varmı diye bi bakayım dedim aksam iş çıkışı 10 gibi yaptım seninki yine anlaşılıyor bende dahada az cıkmıstı silik baktım var hemen koştum evimin karşısında özel hastane vardı kan verdim hamilelik vardı 🥰🥰🥰 allah gönlünd göre versin canım 🙏🏻😘🥰
Biranneadayiiii Beklediği için sizi yaniltabilir elinizde test varsa şuan yapın emin olursunuz en azından zaten varsa sabah ilk idrar yada öğlen akşam farketmiyor varsa her türlü her saat çıkıyor, Allah gönlünüze göre versin insAllah 🤲🏻
Bm160820 Biranneadayiiii Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tekrar yapmakta yarar var galiba 🌸