Pembepanterr Nihal_04 6 gün önce yaptıysanız görünmemesi çok normal canım geç döllenmedir belki görülmemesi olabilir
Nihal_04 BlueButterfly çok doğru söylemişsn canım teşekkür ederim ben dayanamadm gittim sonuç negatif hayırlısı olsun inşallah
BlueButterfly Nihal_04 inşallah sağlıklı gelecekse eli ayağı düzgün vatanına milletine annesine babasını hayirlibevlat olcaksa gelsin rabbim nasip etsin sabırla bekle inşallah herşey gönlünce olur
Nihal_04 Pembepanterr ay inşallah nasibim de varsa bu sefer çünkü 2 kaybım var annelik duygusu yaşamak çok istiyorum
Pembepanterr Nihal_04 Rabbim inşaAllah en kısa sürece yaşatsın size bu duyguyu güzel kalpli anne adayı 🥰❤️
Nihal_04 Pembepanterr amin canım İnşallah Allah razı olsun isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbım
Serapisa Happykariner evet aslnda uyku sorunim oldu ayni zamanda midem de bulanmaya basladi. Sanirim hemen hemen ayni zamanlarimz☺
bsra46 Nihal_04 adet süreniz ne kadar ben genelde erken yumurtlarım 25 gün adet olma sürem. Kızımda adete 5 gün kala normal kaset test yapmıştım 5 liralık olanlardan ve ikinci çizgi çok silik belli olmuştu
Nazendehanim Serapisa hayır pozitif ama silik çıktı çok belirgin değil , 3 gün sonra tekrar yapacağım
Serapisa Happykariner ben kendim icin bile erken belli odlugunu dusundum beklemektw tabi ki fsyda vsr yada kan testo daha saglikli bilgi verir. Insallah hayrlisi olur hepimiz icin🥰
Happykariner Serapisa aynen canım erken öğrenmişsin çatlatma iğnesi oldum ben bu ay daha bugün 10. Günüm 14. Gün çıkar diyorlar onu bekliycem bende
Fatma191 Nihal_04 ben adetime 4 gün kala yaptım çok silik çıktı devam ettim her geçen gün koyulasti şuan rabbime şükürler olsun 16+4 haftalığız