EbrarHarmanci Selam annişlerrrr 39. Haftaya girmiştik oğluşumla artık bende babasıda sabırszlanıyorduk gelsin diye sona o an geldi çattı 🤗. 39+3 gündüz yaklasık bir kase hurma yedim sonasında statta 6 tur attım gecesine sancım başladı. Akşam yemeği yedikten sona oturuyordum sonadan karnımın serteldiğini acı verdini hissetttim kardeşim bnmle kalıyo o korkmaasın diye odama geçtm uyumak için gece saat 00:00 ye kadar dön sağa dön sola uyudum bişi olcak ama ne bilemiyordum sonadan baktımki nişanım gelmiş eşim evde yok çalışıyor hemen ona msj attım sakin ol sanrım bebiş geliyo diye 00:30 da eşim geldi sohbet falan derken sancılar girmeye başladı dakikada kaç kere girdiğini hesaplıyordum 2 dk da 1 giriyor ve 1 dk sürüyordu ağrılarım kasılmalarım neyse saat 02:30 a kadar böle devam etti eşime kalk gidelim bebeği hissetmiyorum diye hemn çıktk hastaneye geldik benm sancılar 120 faln görüyo yatışım yapıldı saat 03:00 beni bi odaya aldılar yanımda kimse yok sancılar girdikçe bn sabit kalıyorum ama ne fayda sancı bacaklarıma vurduğu için yürüyemiyordum bile sona eşim geldi valizimi getirdi o sırada rica ettim eşim kalsın sabah olana kadar diye eşim kaldı bacaklarımı bir saniye ovmayı bırakınca sancı bastırıyodu midem bulanmaya başladı safra çıkarttım iyice kendimden geçtim derken sabah saat 05:30 oldu sancılar hat safada artık bağrış çağrış yükseliyodu bende saat 06:00 da sancı varmı yok mu die bakmaya geldiklerinde benm sancılar tavan hemen doğum haneye aldılar saat 07:00 ye kadar sancı çekmeye devam ettim sonasında artık ıkınma alıştırmasına başlamamız lazım dediler ve sancı geldikçe ıkındım ama çatlıcak gibi hastaneye geldimde 2 cm açıklıkla gelmiştim sabaha kadar 8 cm olmuştu açıklığım 2 cm daha açılması gerekiyordu saat 07:30 kadar ıkınmalarda oldu tamamdır hadi gidiyoruz dediler makasa aldılar beni beş ıkınışta oğlumu cennet kokulumu 07:45 kucama aldımm o kadar masum o kadar güzeldi ki tarifi yok evet sancı seni mahvediyor bitkin düşüyorsun ama sonuç paha biçilmez normal doğum zor ama inanın bambaşka ve bebeğimle hep kendim ilgilendim şuan 9 günlük olduk ve büyümeye devam edicez 🤗 birazcık uzun oldu ama idare edin 🤗🤗 rabbim anne olmak isteyenlere nasio etsin doğumu yaklaşanlarada kolaylık versin ❤️🙏🏻
[silindi] EbrarHarmanci maşallah allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😍🙏 hayırlı evlat olur inşallah ❤️
[silindi] EbrarHarmanci darısı bize ya sancı çok dayanılmaz birşey mi merak ediyorum bi tarifi var mı?
EbrarHarmanci [silindi] tarifi yok ama kendini hissettiyor diyosun bu başka sancı diye ama rabbim sabırını veriyor ben hep okudum sürekli 🤗🙏🏻
Lolipop Allah analı babalı büyütsün tatlım.Darisi tüm bekleyenlerin başına.Saglikla büyüt bebeğini insallah🙏